Magazin > VIP
4 ogledov

Jesusa ulovili z drugo

1/2
Žurnal24 main
Dvaindvajsetletni brazilski maneken Jesus Luz se je verjetno naveličal družbe osemindvajset let starejše Madonne. Zasačili so ga v precej intimni družbi manekenke Luciane Coste.


Jesus Luz , dvaindvajsetletni Madonnin najnovejši fant, si je nakopal jezo kraljice popa. Mediji namreč poročajo, da je bil viden v družbi manekenke Luciane Coste. Druženje naj ne bi bilo ravno nedolžno, saj naj bi parček do jutranjih ur veselo plesal, se objemal in celo poljubljal. Vse to naj bi se dogajalo v enem izmed nočnih klubov v Riu de Janeiru, kjer je bil seksi Jesus atrakcija noči.
Vsa dekleta naj bi se ga želela vsaj dotakniti.  A odločno preblizu je pustil le lepi manekenki in modelu za spodnje perilo, Luciani. Jesus pravi, da naj bi bila z manekenko le zelo dobra prijatelja. Madonna pa incidenta še ni komentirala. Kot zanimivost pa še to, da niti Luciana ni Jesusovih let, saj je od njega starejša skoraj desetletje.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.