Magazin > VIP
3037 ogledov

Johnny Depp bo te vroče posnetke svoje hčerke težko gledal

Lily-Rose Depp Youtube
Golota, orgije in vroče interakcije ...

V Cannesu so predstavili novo serijo The Idol, v kateri glavno vlogo igra 23-letna Lily-Rose Depp, hčerka Johnnyja Deppa. Lily je v vlogi največje pop zvezda na svetu, ki jo razmerje s pokvarjenim gurujem pripelje na mračno, kultu podobno pot. V nedavnem intervjuju sta ustvarjalca, Sam Levinson in Abel Tesfaye (The Weeknd) pojasnila, da je bila  serija navdihnjena s temno platjo slavnih, ki jo je Tesfaye izkusil, ko je postal znan kot The Weeknd.

"Abel je prišel k nam s predlogom. Rekel je nekaj, kar si bom za vedno zapomnil: 'Če bi hotel ustanoviti kult, bi ga lahko.' Mislil je, da so bili njegovi oboževalci takrat tako zvesti in predani, da bi mu sledili kamor koli. To je bil zametek ideje za 'The Idol'. Kaj se zgodi, ko se pop zvezda zaljubi v napačnega fanta in nihče ne spregovori,” je povedal Levison.

Serijo pa bo verjetno težko gledal oče glavne zvezde, Johnny Depp, saj vsebuje veliko prizorov, v katerih je njegova hčerka Lily-Rose napol gola ali v seksualni interakciji.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice