Magazin > VIP
29 ogledov

Jolanda končno v veselem pričakovanju

Jolanda Čeplak Batagelj, Andrej Batagelj Propiar
Nekdanji vrhunski atletinji Jolandi Batagelj naj bi se uresničila dolgoletna želja – postala bo mamica.

Jolanda Batagelj (36) z možem Andrejem Batageljem pričakuje svojega prvega otroka, poročajo Slovenskenovice.si. Par, ki se je poročil leta 2009, je že v začetku lanskega leta razkril, da intenzivno delata na naraščaju, Joli pa se je pošalila, da načrtno delanje otroka sicer ni tako sproščeno, vendar si z Andrejem vseeno kdaj pa kdaj privoščita tudi seks zgolj iz poželenja. Očitno se jima je ves trud res bogato obrestoval, saj naj bi Jolanda pod srcem nosila dvojčka.

"Najverjetneje si vsaka ženska želi postati mama, vendar moraš to začutiti," je za zurnal24.si marca lani povedala nekdanja atletinja in priznala, da sama željo po materinstvu čuti predvsem zadnje tri leta, odkar tudi sama dela z otroki. To ji bo nedvomno koristilo pri njeni bodoči starševski vlogi, čeprav je, kot sama pravi, težko govoriti v naprej. "Zdaj sem z otroki sicer precej popustljiva, vendar nimam težav z delanjem reda," je še povedala lani.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.