Magazin > VIP
8743 ogledov

Julija Kramar priznala, zakaj se je odrekla karieri

Julija Kramar Boštjan Tacol
Želi se vrniti na odre, a ima trenutno druge prioritete …

Julija Kramar, ki je leta 2011 zmagala v šovu Slovenija ima talent, je danes mamica trem otrokom, ki so stari 3, 5 in 12 let. In čeprav pogreša svojo glasbeno kariero, se je zavestno odločila, da bo še nekaj časa njena prioriteta družina in predvsem otroci. Ker njen mož dela kot kuhar in je veliko v službi, večina starševskih dolžnosti pade na njena pleča in z dvema malčkoma in najstnico ji res nikoli ni dolgčas.

Julija, ki je prvega moža izgubila v tragični nesreči, ko je bilo hčeri le tri leta, se je ponovno poročila leta 2016, trenutno pa je v prelepem življenjskem obdobju in že snuje besedila, ki jih bo prepevala, ko se bo lahko vrnila na odre. Starejši hčeri Tiani še danes pomaga preboleti tragično smrt očeta. "Tega nikoli čisto ne preboliš. Ta želja, da bi ga spoznala, bo vedno v njej, zato ji pogosto povem zgodbo o nama, o tem, kako sva se spoznala, zelo rada in pogosto pa se tudi odpravi k starim staršem, staršem pokojnega moža, ki živijo v Italiji. Tam tudi rada gleda njegove slike in stvari iz otroštva," pove Julija.

Da je dala kariero na stranski tir, pa so jo naučile pretekle izkušnje. "Ko je hči izgubila očeta, je tudi mene, ker sem bila kar naprej na nastopih in to se ji je poznalo, zato tega pri mlajših dveh ne želim ponoviti. Poleti smo mesec in pol preživeli na morju, sedaj pa mi veliko časa vzamejo vsa usklajevanja njihovih dejavnosti, najstarejšo Tiano namreč štirikrat na teden vozim na trening latinsko-ameriških plesov. Ko smo prosti, pa čas zelo radi preživljamo na sprehodih po naravi," pravi Julija, ki je bila tudi sama nekoč športnica, profesionalno se je namreč ukvarjala z atletiko. Vsi trije otroci pa so po njej podedovali tudi ljubezen do petja. 

Kljub temu da z glavo skozi zid ne rine nazaj v glasbo kot profesionalka, pa ta še vedno ostaja velik del njenega življenja. Tako otrokom vsak večer za uspavanko zapoje pesem po svoji izbiri. 

Ne zamudi 5. dela šova JOONGLA STAR!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.