Magazin > VIP
1 ogledov

Kaj se dogaja s Katy Perry?

Katy Perry Flynet
Katy Perry se spreminja v pravo divo.

Da z njo v zadnjem času nekaj ni v redu, pričajo že njene pričeske. V zadnjih nekaj tednih si je namreč kar trikrat spremenila barvo las. Zlobni jeziki namigujejo, da je že to dokaz za njeno stalno spreminjajoče se razpoloženje.

Kaj točno je narobe, nihče ne ve. Jo razjeda ljubosumje? Njenega soproga Russella Branda so namreč pred nekaj dnevi ujeli, kako se s prikupno neznanko z roko v roki sprehaja po mestu. Brand je Katy menda že močno naveličan. Najbolj ga menda moti njena na novo pridobljena obsedenost z videzom.

Nad njo pa ni razočaran le komik, ampak tudi njeni sodelavci, s katerimi trenutno koncertira po ZDA. Katy je zanje sestavila 45 strani dolg seznam z željami. Njen šofer je denimo ne sme pogledati v oči, osebje pa je ne sme ogovoriti. Med drugim pa si pridržuje še pravico, da v hotelu, v katerem med turnejo biva, spreminja pohištvo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.