Magazin > VIP
856 ogledov

Kaj se plete med Moniko in bivšim Grošljeve?

Monika Medved Bojan Kurež Osebni arhiv
Moniko Medved, ki je postala znana s šovom Ljubezen na deželi, so videli v družbi nekdanjega fanta Špele Grošelj.

Moniko je kmet Jure iz oddaje izločil že na začetku, a svetlolaska se zaradi tega ni prav nič obremenjevala. 32-letnica uživa v življenju in tudi v slavi, ki je prišla z nastopom v resničnostnem šovu Ljubezen ne deželi. "Ne skrivam se, zato me tudi prepoznavnost ne moti. Sem komunikativno dekle, ki je rado v družbi sproščenih ljudi,“ pravi Monika.

In med sproščene ljudi očitno spada tudi nekdanji zaročenec Špele Grošelj Bojan Kurež, s katerim je Monika pred kratkim žurala v Mariboru. "Sva le prijatelja. Pred kratkim sva se spoznala na neki zabavi. Več ne bi rada povedala,“ je skrivnostna Monika, ki je na naše vprašanje, ali bi Bojan lahko bil moški zanjo, odgovorila: "Težko vprašanje. Je sproščen in simpatičen fant. Ve, kaj v življenju hoče. Mislim, da bo dekle, ki bo njega dobilo, lahko zadovoljno.“

Bi pa Monika lahko spadala med ženske, ki zanimajo Bojana. Kot vemo, so mu všeč seksi svetlolaske ...

Komentarjev 1
  • Majazmaja 11:38 03.december 2018.

    Pri 32. je komunikativno DEKLE. Z vsem spoštovanjem, pri 32. si ODRASLA ženska in ne dekle. Dekle si nekje do konca najstništva, morda se zavleče v kako študijsko leto ... Če cilja na izjave in obnašanje, pa ja, se strinjam, da je dekle(tce).