Magazin > VIP
39 ogledov

Kaj si je Jacko mislil o svoji družini

Michael je imel veliko povedati o svojih bratih. Žurnal24 main
Da pokojni Michael Jackson ni imel ravno najboljših odnosov s svojim očetom, je jasno že celemu svetu. Kaj pa si je kralj popa dejansko mislil o svoji družini, pa je na dan prišlo šele pred kratkim.

V javnost so namreč pricurljale kasete izpred dvajsetih let, na katerih Jacko brez dlake na jeziku govori o svoji družini. Lotil se je čisto vsakega člana družine, za skoraj nobenega pa ni našel lepih besed.

Vse svoje brate je naslovil kot "lene cmere", mater je označil kot "veliko razočaranje", očeta pa je kot že velikokrat prej oklical za "nezmožnega ljubezni".

O vsakem je imel svoje mnenje
O svojih bratih, s katerimi je nekdaj tvoril skupino Jackson 5, je še povedal, da ga "nikoli niso podpirali. Stalno so se pritoževali, niso imeli svojih idej, ves pritisk so prelagali name".

O Jermainu je povedal, da je bil "nepoboljšljiv ženskar, ki se je stalno vrtel okrog žensk". Za brata Tita je dejal, da je "izjemno dolgočasen. Zanimajo ga le avtomobili". Tudi o Marlonu ni imel najboljšega mnenja. "Vedno me je oponašal. Karkoli sem storil, je storil tudi on. In na živce mi gre, da je tako staromoden." Za najmlajšega Randyja pa je le pripomnil, da "nikoli ne posluša".

Janet je bila Michaelova najljubša sestra. © AFP

 
Na vrsto so prišle tudi sestre
"Jackie je zelo negativno nastrojena, La Toya pa je zelo občutljiva. Če kašljaš pri mizi, si takoj pokrije krožnik. Bog ne daj, da bi kihnil, saj se potem premakne v sosednjo sobo." Jacko je prizanesel le sestri Janet , za katero je povedal, da sta si zelo podobna. "Vse sva počela skupaj. Ona je edina, ki me je razumela."

Za mamo Katherine je povedal, da ga je "zelo razočarala. Kadar daje intervjuje, je sploh ne želim poslušati, saj ne zna govoriti z ljudmi. In takšne osebe se nikoli ne spremenijo".

Najhujše besede pa je Michael prihranil za svojega očeta. "Sovražil sem, kadar sem moral preživeti dan z njim. Ko smo bili majhni, smo imeli vaje po šoli, in če nam ni šlo dobro, smo bili tepeni. Jaz sem jih dobil največkrat. Bil je zelo ljubosumen oče, ki nikoli ni znal pokazati ljubezni. Nikoli si nisva bila blizu, nanj sem vedno gledal kot na tujca."

O sebi pa je kralj popa povedal, da je "kapitan lastne ladje. Poslušam, kaj imajo drugi povedati, upoštevam njihove nasvete. A na koncu vedno sam sprejemam svoje odločitve".
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.