Magazin > VIP
9968 ogledov

Kakšna drama na poroki znane Slovenke ...

sonja javornik Vito Tofaj
Kot v akcijskem filmu, pravi.

V začetku marca se na male ekrane vrača ljubezenski šov Poroka na prvi pogled, ki ga bodo predvajali na Planet TV. Med letošnjimi tremi strokovnjaki, ki bodo kandidate poparčkali, je tudi novinarka Sonja Javornik, ki nam je pred začetkom predvajanja zaupala, kaj vse se je dogajalo na njeni poroki.

Kot smo že poročali, v zakonu ni bila srečna. Pravi, da je bil njen mož grozen partner. Da se ji ne obeta nič dobrega, je nakazoval že njen poročni dan ...

Poroka po treh mesecih

"Nikoli nisem sanjala o hudi poročni obleki, nisem imela želja za ta usodni da. Ker sta moja starša ločena, sem bila precej pragmatična in sem govorila, da je poroka samo papir. In kot se v življenju rado zgodi, sem se potem poročila zaradi papirjev, saj me je vsak obisk dragega v Beogradu drago stal. Po treh mesecih sva se zato odločila poročiti. On je sprva želel, da je poroka v Beogradu. In ker je bila pot zaradi vizuma in zavarovanja za avto takrat res že zelo draga in ker so mnogi še verjeli, da so v trgovinah še prazne police, me je skrbelo, ali bo sploh kdo prišel," nam je zaupala Sonja in dodala, da je zaradi te bojazni na poroko povabila vse, ki jih je srečala. "Celo znance, ki sem jih v tistem času srečala po naključju, sem veselo vabila na poroko. Potem pa si je takrat še bodoči, danes bivši mož premislil in se odločil, da bo poroka v Sloveniji, Ljubljani. In tako sem imela res cel kup povabljencev, njega pa so podprli le njegova priča, brat z ženo in starša! Skratka - vsi preostali povabljenci, ki jih je bilo okoli 100, so bili moji. Seveda je bilo to čudovito in sem se tudi v Beogradu, kadar me je mučilo domotožje, z veseljem spominjala, kdo vse je prišel."

Zelo dobro se Sonja spominja tudi različnih pripetljajev, ki so zaznamovali njen poročni dan. "Mislim, da mojim gostom ni bilo žal, da so prišli na poroko, saj je bila res nekaj posebnega. Moja poroka ni bila neka dolgočasna pocukrana limonada, ampak bi DVD s posnetkom lažje uvrstili med kako akcijo," se danes šali znana novinarka. Njen mož je s pričo, beograjskim zdravnikom, močno zamujal, saj Ljubljane nista dobro poznala. "Ko smo z mojimi povabljenci čakali na začetek na Ljubljanskega gradu, so nas poklicali, ampak ker nas je bilo res veliko, je trajalo, da smo se premaknili in se je nato izkazalo, da naju je en par prehitel! Ko pa smo se stlačili vsi v poročno dvorano, se je v nekem trenutku matičarka zaradi prevelike gneče onesvestila. Zelo hitro je prišla zamenjava, ki je ob prihodu z vrati udarila v enega od mojih prijateljev. Najbolj noro se mi zdi, da sploh nisem opazila, da se je matičarka onesvestila, saj sem bila očitno med obredom v čisto svojem svetu. Da se je to res zgodilo, so mi povedali drugi, pa na posnetku sem se seveda lahko prepričala o vsem."

Da njenemu zakonu ne kaže dobro, je takoj ugotovil naš znani vedeževalec. "Ko sem bila že nekaj let ločena, sem po daljšem času spet videla prijatelja Dannyja Šmida, vedeževalca, ki mi je rekel, da si mi ni upal povedati, da dogodki na poroki res niso kazali na srečni zakon. No, pa saj ob toliko bizarnih dogodkih res ni treba biti jasnoviden, da bi vedel, da stvari niso ravno optimalne," je v smehu še dejala Sonja.
 

Komentarjev 1
  • Pierre 18:03 25.februar 2024.

    Tako ti je mala moja...kad Srbin komandira...