Magazin > VIP
376 ogledov

Kamala o punci: "Zaradi nje mi puca muca"

Kamala Gjorgijevska POP-TV-2
Kamala, ki je prejšnji teden izpadla iz tekmovanja MasterChef, se je vrnila domov v objem svoje še sveže ljubezni, ki jo je spoznala po koncu desetletne zveze s Katarino.

"Po desetletni vezi s Katarino, s katero sva izdali kuharske kartice Okusite svoje sanje in mobilno aplikacijo Taste YOur Dream, knjigo Naša brezčasna narava in ustanovili koncept 'FullBlissLiving for all', sva sedaj samo še poslovni partnerici. Se imava tako radi, da sva se bili sposobni spustiti, da vsaka doživi svoj lasten fullBlissLiving na vseh nivojih. To je ljubezen," je Kamala povedala o svoji nekdanji ljubezni, s katero sta bili eden najbolj prepoznavnih lezbičnih parov pri nas.

Zgovorna kuharica pa je po koncu veze srečo našla z novim dekletom, ki jo je obiskala tudi v šovu. "In potem je prišla Sara, ki me je tako začarala, da sem ji dala vzdevek Sara Qi Chara. Sara je meni zelo draga oseba, rada jo imam in uživam v njeni družbi. Najin odnos ni tako dolg, je pa definitivno že od samega začetka dosegel tisto globino odnosov, ki si jo jaz želim. Puca mi muca zaradi nje 24/7. (smeh) Obožujem njeno energijo. Kaj bo v prihodnosti, pa bomo videli. Za dober, kvaliteten in dolgoleten odnos se je treba biti pripravljen pogovarjati, poslušati in prisluhniti s srcem," meni Kamala.

 
Komentarjev 6
  • allstarr111 17:26 30.maj 2016.

    A da prideš v take in podobne šove, a to morš že bit derpe al to lahko postaneš šele pol k si enkrat že v oddaji ? Mislm pejte v 3pm, puca tud men ćuna, kaj je ona ali če ...prikaži veče je nekdo gey ali ne, sam ne me na vsakem koraku prepričevat kako je to super in oh in sploh ful da best, ker če bi to blo OK. bi bli Tutti quanti buzeran.. Tko pa je obratno, sam ne silt folka to čem povedat.

  • Avatar Mitja Grmovšek
    Mitja Grmovšek 17:04 30.maj 2016.

    Kdo mi bo slovensko razložil stavek: puca muca???????

  • Thomy 16:05 30.maj 2016.

    Se popolnoma strinjam.Če se skušam postaviti v kožo gay osebe mislim, da bi reagiral točno tako. Na skrito in z veliko trpljenja preživiš otroštvo in mladost... ko pa enkrat dočakaš zrela leta in se ti odprejo oči... Ko spoznaš ...prikaži več koliko krivic si doživel in kako brez razloga si se počutil v podrejen položaju v družbi... Mislim, da je normalno, da se postaviš za svoje vrednote in pri tem, morda, kdaj pretiravaš v želji po nekemu zadoščenju.Težko se je izraziti z besedami...