Magazin > VIP
68005 ogledov

Karin iz Kmetije se je pokazala v spodnjem perilu in objavila zelo iskren zapis

kmetija2021, Karin Lipovnik Ana Gregorič
"Samo pokazati vam hočem, da VIDEZ NI VSE!"

V zadnjem tednu se veliko govori o besedah Patricije Pangeršič v podkastu Davida Milosavljevića, ko je brez dlake na jeziku povedala svoje mnenje o gibanju za bolj pozitiven pogled na telo in pokritizirala ženske, ki se po rojstvu otroka "zanemarijo". 

Debata, ki se je razplamtela okoli te teme, je očitno prišla tudi do Karin Lipovnik, ki smo jo spoznali v šovu Kmetija. Mladenka je objavila posnetke v rdečem spodnjem perilu in Sloveniji pokazala svoje obline. Ob fotografijah je objavila tudi daljši in zelo iskren zapis, ki ga objavljamo v celoti in brez popravkov. 

"Sem debela. Kaj je tvoja super moč? Začaran krog. Jaa… Kilo gore, kilo dole… To pač traja že od malega. Nikol suha, vedno preveč kilogramov. Pa sem shujšala pa se vzela v roke ( v študentskem času) -20kg, pa sem začela jest normalno-preveč pa se zredila za +25kg… pa spet se vzela v roke pa spet nazaj še dan danes delam isto. Pogledam se v ogledalo pa si rečem lej kaka si… pa se obrnem pa si rečem jebe*, enkrat se živi- pa vzamem čokolado. Priznam! Nisem si všeč. Mela bi -30kg. Potem pa se vprašam kaj mi pa takrat nebo všeč? Ko mi bo koža visela, strije bom še vedno mela, rit bom hotla večjo, celulit se bo v vsakem primeru vido. A bom takrat bol zadovolna? Vrjetno na začetku ful, pol pa bom začela jest use pa bom spet na istem. Čeprav trenutno res ne dam v uste vse kar pride, ampak ker sem se trenutno tk odločla. Lahk mi rečete, da je vse v glavi, ampak vem, da v moji glavi hodi pomfri pa bomboni. In ne, ni enostavno ko razmišlaš konstantno o sladkarijah in fast foodu medtem ko ješ solato. Za vse tiste ko dobite pike naj vas vprašam s čim vi niste zadovolni? Trenutni stereotipi in celotna scena nam hoče dokazat da smo ljudje popolni / pa nismo! Vsak dela napake, vsak nardi neki drugač, vsakemu je všeč neki drugega. In to je edino pravilno, drugač bi bil svet preveč dolgočasen In ne, nič ni narobe ko izraziš svoje mnenje in poveš na glas kaj si misliš edino način kako to poveš igra veliko vlogo. Zato drage in dragi moji. Bodite kar ste. Če se boste bolš počutli z -30kg ali +50kg je to vaša stvar. Ne pustite da vas videz omejuje in se ne počutite SAMOZAVESTNO, ker se vseeno lahko! Aja ne promoviram debelosti ali kaj podobnega, samo pokazat vam hočem da VIDEZ NI VSE! Mejte se radi," je zapisala Karin.

Komentarjev 9
  • matermila 11:11 22.februar 2024.

    Hvala za rože. Je pa korajžna, moram priznati.

  • bi_ba 11:08 22.februar 2024.

    Take slike niso za v javnost.

  • Pepe007 10:56 22.februar 2024.

    Nima smisla upoštevati mnenja drugih. Še manj pa ima smisel z nekimi objavami fotografij iskati mnenje drugih in se potem ukvarjati s tem mnenjem.