Magazin > VIP
9667 ogledov

Kevin Costner: To o njegovi novi ljubezni pravi bivša žena

kevin costner Profimedia
Je vesela zanj?

Kevin Costner naj bi po ločitvi od Christine Baumgartner spet našel ljubezen. Oskarjevec se je menda zagrel za pevko Jewel. Romantične posnetke para je objavil TMZ.

Kot je znano, je Christine, ki ima z igralcem tri otroke, ločitvene dokumente vložila maja. To je igralca presenetilo, pa ne zato, ker je bil v zakonu srečen, ampak zato, ker ga je z ločitvijo prehitela. Zakonca sta se večkrat srečala na sodišču, saj je Christine izpodbijala predporočno pogodbo in zahtevala precej višjo preživnino. Na koncu sta se le dogovorila. Več o tem, tukaj. Ločitveni postopek se je končal septembra.

In kako na novo ljubezen bivšega gleda Baumgartner? Prijatelju naj bi povedala, da je novica, ki je zanjo grenkosladka, ne preseneča, je pa vesela, da igralec ni izbral neke slave lačne ženske, ki bi se pred njenimi otroki obnašala kot mama. 

"Christine ni presenečena nad tem, da se je Kevin tako hitro potolažil," je za Daily Mail še povedal vir, ki tudi pravi, da je 49-letnico zmotilo le to, da sta svojo naklonjenost drug do drugega tako javno kazala. "Pravi, da je vesela zanj, a občutek, da je tvoj bivši z drugo, kljub temu ni prijeten."

Razumljivo ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.