Magazin > VIP
81108 ogledov

Kiks na rdeči preprogi: Na to je Nataša Gorenc pozabila

nataša gorenc Mediaspeed
Iz napakice se je pošalila tudi sama.

V Operi je potekala Nogometna gala, na kateri so razglasili najboljšega nogometaša Prve lige Telekom Slovenije v sezoni 2018/2019, izbrali pa so tudi najboljšega trenerja in idealno enajsterico sezone. Dogodka se je udeležila tudi fitnes trenerka Nataša Gorenc, znana iz šova The Biggest Loser Slovenija.

Na rdeči preprogi je zablestela v prelepi rožnati obleki, za ličenje pa je poskrbela kar njena hči. Le najbolj pozorni pa so na njeni roki opazili „modni dodatek“, ki ne spada na takšno prireditev. Iz tega kiksa se je Nataša na Facebooku pošalila kar sama.

"Elastika za lase okoli roke ni bila mišljena k outfitu. Sem pozabila, da sem na rdeči preprogi in ne na treningu. Pa superge sem tudi pogrešala, ker sem se ene dvakrat skoraj prekucnila, ko sem pohodila vlečko. S tem, da sem še dobro uro pred tole fotko doma strašila v razvlečeni majici in je moja draga hči dobivala živčni zlom, ko mi je delala make up. Ves čas sem spraševala: "A je že?! Mudi se mi, Tjaši! No, pa saj je super, a lahko grem?!" Pravi, da sem nemogoča in da se preveč premikam. Po možnosti še kaj razpackam. Tokrat nisem!? Še dobro, da me @majacloset vedno reši iz zagate in mi ni treba skrbeti, kaj bom oblekla,“ je napisala in dodala, da ji rdeče preproge ne dišijo preveč, dogodkov pa se udeležuje le po službeni dolžnosti.

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav

 

Komentarjev 4
  • kapibara1 16:46 23.maj 2019.

    Ni vsaka za na preprogo... kot ne za na kur.....

  • Majazmaja 12:53 23.maj 2019.

    Ne morem verjeti, da nekdo napiše tako skrpucalo ...

  • VojtehVišenhofer 09:04 23.maj 2019.

    Elastika na roki je novica? Žurnal24 očitno postaja parodija samega sebe.

Sorodne novice