Magazin > VIP
9468 ogledov

Kim in Kanye: Na dan prišel bizaren razlog za ločitev

kim kardashian Profimedia
Zaradi tega spora naj bi se končal eden najbolj slavnih zakonov v Hollywoodu.

Zdaj je tudi uradno – Kim in Kanye se ločujeta. Ločitveni dokumenti so že vloženi, kot razlog za ločitev pa sta zakonca navedla nepremostljive razlike. 

Da je njun zakon v krizi, se je govorilo že lani, ko je Kanye vložil kandidaturo za predsednika in začel v javnosti razkrivati zelo zasebne stvari, med drugim tudi to, da je želel, da Kim splavi hčerko North. Poleg tega je ženo obtožil, da ga želi stlačiti v bolnišnico. Takrat se je zvezdnica oglasila in razložila, da ima Kanye bipolarno motnjo.

Kakor koli že, vse te težave pa naj ne bi bile razlog za ločitev. Zanjo naj bi se Kim dokončno odločila po tem, ko je med njo in soprogom počilo zaradi poletnih počitnic. "Kar se je začelo kot preprost pogovor o datumih in lokacijah, se je razvilo v ogromen prepir,“ je The Sun povedal vir in dodal: "Zadnji prepir, ki je končal njun zakon, je izbruhnil zaradi načrtov za poletje.“

Vir tudi pravi, da Kimina družina upa, da se bosta zakonca, ki imata štiri otroke, pobotala, saj vedo, kako močno lepotica ljubi svojega moža. Vložitev ločitvenih dokumentov naj bi bila le "strateška poteza“ resničnostne zvezdnice, s katero poskuša Kanyeja prisiliti v to, da postane boljši soprog in oče. Kot kaže, pa se Kanye na njen korak ni odzval tako, kot si je predstavljala. "Mislila je, da bo to vzel resno, a Kanye je prijateljem povedal, da ve, v katerem grmu tiči zajec.“ Kim naj bi najbolj motilo to, da nad možem nima nadzora. "On ima svoje načrte,“ je še dodal vir.
 

Komentarjev 3
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 21:11 03.marec 2021.

    Klan močnih in posebnih, pa tudi vplivnih punc. Njihovim partnerjem zagotovo ni lahko.

  • 3ddfd6b2e80cc1fc0eaa6af8b78a605921e2dd16 15:47 03.marec 2021.

    Kardashian babe so uničile prav vsakega moškega v njihovi družini. LOL

  • Avatar Lion007
    Lion007 12:16 03.marec 2021.

    Ohhhhhhhhh, spet te v Žurnalu. Pa qa me briga njuna ločitev??? 😡 😡

Sorodne novice