Magazin > VIP
3714 ogledov

Kim Kardashian in Kanye West dobila tretjega otroka

Kim Kardashian
Par je najel nadomestno mamo.
Kim Kardashian je razkrila, da sta s Kanyejem Westom v ponedeljek dobila tretjega otroka. "Z veseljem razglašava prihod zdrave in lepe deklice. Nadomestni materi sva zelo hvaležna, da je s tem darilom uresničila najine sanje. Za posebno nego sva hvaležna tudi čudovitim zdravnikom in medicinskim sestram,“ je zapisala Kim in dodala, da sta North in Saint sestrice zelo vesela.
Dojenčica je ob rojstvu tehtala skoraj 3,4 kilograma.

Kim Kardashian, Kanye West 3. otrok! Magazin Kim Kardashian: Toliko bo zaslužila nadomestna mama

Kanye in Kim sta se za nadomestno mamo odločila, ker je imela Kim še zlasti med prvo nosečnostjo hude težave. Zdravniki so namreč po porodu težko odstranili posteljico iz maternice. Temu stanju se reče placenta accreta, v najhujših primerih morajo odstraniti maternico.

Spor s sestro

Radar piše, da sta si noseča Kylie Jenner in Kim zaradi imena skočili v lase. Obe namreč razmišljata, da bi svoji hčerki dali ime Love (ljubezen). Kylie je sicer všeč tudi ime Princess (princesa), medtem ko je v Kiminem ožjem izboru še Star (zvezda). Viri pravijo, da bo v tem sporu verjetno popustila Kim.

Kanye West pa bi svojo hčerko menda rad poimenoval South West, a je Kim proti. Pravi, da je preveč "pocukrano“ in da bi to ime škodilo blagovni znamki.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.