Magazin > VIP
2338 ogledov

Kim se je javno odzvala na Kanyeve izpade, prosi za sočutje

kim kardashian, kanye west Profimedias
Družina Kardashian se te dni sooča z javnimi izpadi Kanye Westa, ki naj bi bili posledica bipolarne motnje.

Raper Kanye West je v nedeljo začel s predsedniško kampanijo za 46. predsednika Združenih držav Amerike, s katero je močno pretresel svojo ženo Kim Kardashian in njeno družino. Med drugim je v solzah razkril, da je Kim želel prisiliti, da splavi njuno prvorojenko, sedem letno hči North, in da je resničnostna zvezdnica v rokah že držala zdravila, ki povzročijo splav, a si je par v zadnjem trenutku premislil.

Njegove izjave so zvezdnico tako pretresle, da je možu želela poiskati zdravniško pomoč, zato je Kanye v torek divje tvital, kako ga žena in tašča želita zapreti, namignil, da naj bi ga Kim prevarala z raperjema Drakom in Meek Millom in da se zaradi tega želi ločiti. Objavljal je tudi zasebna sporočila, ki si jih je pisal s taščo Kris Jenner, kasneje pa vse kontroverzne izjave tudi izbrisal.

Sinoči se je na Instagramu le oglasila njegova soproga, ki medije in javnost prosi za sočutje. 

"Kot mnogi že veste, ima Kanye bipolarno motnjo. Vsak, ki jo ima ali ima ljubljenega, ki jo ima, ve, kako neverjetno zapleteno in boleče je to razumeti. Nikoli nisem javno govorila o tem, kako je to vplivalo na nas doma, ker sem zelo zaščitniška do najinih otrok in Kanyejeve pravice do zasebnosti, ko pride do njegovega zdravje. Ampak danes čutim, da moram to komentirati zaradi stigme in zmot o duševnem zdravju. Tisti, ki razumejo duševne bolezni ali celo kompulzivno vedenje, vedo, da je družina nemočna, razen kadar gre za mladoletnika. Ljudje, ki se ne zavedajo ali so oddaljeni od te izkušnje, so lahko obsojajoči in ne razumejo, da se mora posameznik sam zavzemati, da želi pomoč, ne glede na to, kako se družina in prijatelji trudijo," je zapisala v prvi objavi. 

"Razumem, da je Kanye podvržen kritikam, zato ker je javna osebnost in da njegova dejanja lahko povzročijo močna mnenja in čustva. On je sijajna, vendar zapletena oseba, ki je poleg tega, da je umetnik, še temnopolt moški, ki je doživel bolečo izgubo matere in se mora spoprijeti s pritiskom in izolacijo, ki jo njegova bipolarna motnja samo še stopnjuje. Tisti, ki ste blizu Kanyeja, poznate njegovo srce in razumete, da se njegove besede včasih ne ujemajo z njegovimi nameni. Življenje z bipolarno motnjo ni zmanjšalo ali ovrglo njegovih sanj in njegovih kreativnih idej, ne glede na to, kako velike ali nedosegljive so se zdele nekaterim. To je del njegove genialnosti in kot smo smo vsi priča, veliko njegovih sanj se je uresničilo," je razložila Kim. 

V tretji objavi pa je medije in javnost prosila za razumevanje in sočutje: "V današnji družbi veliko govorimo o strpnosti in usmiljenju do vprašanj o duševnem zdravju kot celoti. To bi morali nameniti tudi posameznikom, ki se živijo s tem, predvsem v trenutkih, ko to najbolj potrebujejo. Medije in javnost vljudno prosim, da do nas pokažejo sočutje in empatijo, ki je potrebna, da bomo to lahko prebrodili. Hvala vsem, ki so izrazili skrb za Kanyejevo počutje in za vaše razumevanje. Z ljubeznijo in hvaležnostjo, Kim Kardashian West."

Komentarjev 1
  • Avatar right
    right 13:06 23.julij 2020.

    od vaših "slavnih" ima večina bipolarne motnje, vključno z avtorji teme

Sorodne novice