Magazin > VIP
8896 ogledov

Predsedniški kandidat Kanye West napovedal ločitev od Kim Kardashian

kanye west
Raper in predsedniški kandidat je s svojim nedeljskim govorom v Južni Karolini dvignil veliko prahu, o njegovem mentalnem zdravju dvomi tudi družina …

Raper Kanye West je v nedeljo začel s predsedniško kampanijo za 46. predsednika Združenih držav Amerike, s katero je močno ujezil svojo ženo Kim Kardashian in njeno družino. Med drugim je v solzah razkril, da je Kim želel prisiliti, da splavi njuno prvorojenko, sedem letno hči North, in da je resničnostna zvezdnica v rokah že držala zdravila, ki povzročijo splav, a si je par v zadnjem trenutku premislil.

Te izjave so zvezdnico tako pretresle, da je možu menda želela poiskati zdravniško pomoč, zato je Kanye včeraj divje tvital, kako ga žena in tašča želita zapreti, namignil, da naj bi ga Kim prevarala z raperjema Drakom in Meek Millom in da se zaradi tega želi ločiti. Objavljal je tudi zasebna sporočila, ki si jih je pisal s taščo Kris Jenner. "Tukaj Ye. Želiš govoriti ali iti v vojno," je pisalo v sporočilu.

Kanye je vse sporna sporočila sicer že izbrisal, pustil je le promocijske objave za svoj novi album Donda. Njegovi oboževalci so v skrbeh za njegovo mentalno zdravje, prav tako očitno tudi njegovi sorodniki, ki pa mu ne morejo pomagati, saj raper menda ne želi jemati predpisanih zdravil, zato se družina boji, da zopet doživlja bipolarne epizode, je zaupal vir, ki je blizu družini Kardashian. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice