Magazin > VIP
660 ogledov

Klemen Janežič se z bivšo še vedno dobro razume

Ajda Smrekar, Klemen Janežič Saša Despot
Ajda Smrekar je na odru Žarometov nastopila ob boku Klemna Janežiča, njenega nekdanjega fanta. Kakšno je bilo vzdušje?

"Zelo ponosna sem, da sva s Klemnom vedno odlično poslovno sodelovala. Preden sva bila par, ko sva bila par in zdaj, ko že dolgo več nisva par. Super je bilo delati spet njim. Veseli me, da določene stvari ostanejo, ne glede na to, koliko časa preteče vmes," je povedala zgovorna Ajda Smerkar in dodala: "Mislim, da midva res dobro poslovno sodelujeva. Sva zelo kompitabilna."

Ajda je povedala, da se je v vlogi voditeljice počutila odlično in da je bila to zanjo povsem nova izkušnja: "Po eni strani zelo stresna, po drugi pa ravno zato vznemerljiva. Bili smo štirje in med seboj smo se neverjetno dobro razumeli." Dodala je tudi, da so se voditelji trudili, da bi bili le povezovalci in da bi bil glavni fokus na nominirancih, nagrajencih in na nastopajočih: "Trudili smo se biti kratki, a sladki."

Klemen, ki pa sicer ima izkušnje v voditeljskih vodah, pa je povedal, da je bil za scenarij voditeljev glavni Miha Brajnik, eden od štirih voditeljev, a da so tudi oni lahko predlagali kakšen stavek: "Bil je toliko prijazen, da nam je dovolil, da smo kakšno zadevo tudi sami dodali pri naših segmentih." Tudi on je, tako kot Ajda, potrdil, da so se voditelji med seboj odlično razumeli in da je vesel, da sta z Ajdo tako lepo sodelovala: "To je bil najin prvi skupni projekt po tem, ko sva se razšla. Z veseljem ponovim, ker sva res uspešno sodelovala."

Komentarjev 1
  • McClain 21:32 03.marec 2017.

    jaooooo, kompatibilna, ne kompitabilna, noooooo. To ni zatipkanje, ker sta i in a čisto drugje na tipkovnici.