Magazin > VIP
5346 ogledov

Kljub mednarodni tiralici igralec prišel po nagrado, sledilo je neizbežno

Gabriel Guevara Profimedia
Le kaj je mislil?

Španski igralec Gabriel Guevara, zvezda uspešne najstniške filmske franšize Moja krivda (My Fault), ki jo predvaja Prime Video, je bil na beneškem filmskem festivalu aretiran. Zaradi domnevnega spolnega napada v Franciji je bila za Guevarom razpisana mednarodna tiralica. Beneška policija je potrdila aretacijo, o kateri je prvotno poročal beneški dnevnik La Nuova.

Italijanska državna policija je Guevaro aretirala v soboto, 2. septembra, v Benetkah, dan, preden naj bi prejel nagrado za najboljšega mladega igralca, ki jo podeljuje Filming Italy. Ko so izvedeli za njegovo aretacijo, je Filming Italy odpovedal nagrado kot previdnostni ukrep v pričakovanju izida postopka.

Prizivno sodišče bo o njegovem primeru odločilo pred začetkom postopka izročitve. Več podrobnosti o napadu ali aretaciji za zdaj ni znanih.

Guevara je leta 2018 požel evropsko slavo kot Cristian Miralles Haro v prvi sezoni serije Skam Spain, lokalni priredbi franšize uspešne najstniške drame, glavna vloga v filmih Moja krivda pa ga je naredila še bolj slavnega. 
 

Komentarjev 1
  • Avatar Zoran
    StarMačk 16:34 04.september 2023.

    Še dobro, da si je "avtorica" vzela čas in bralcem obrazložila česa prav za prav je obdolžen, da so ga v Italiji aretirali, doma v Španiji pa ne!? Spolni napad je danes zelo širok in mnogokrat zaradi drugačnih razlogov, zlorabljen ...prikaži večn pojem! Prepisovat z neta in si pripisovat zasluge za tuje "žulje", zna danes vsak osnovnošolec, ki kolikor toliko obvlada angleški jezik, ali pa se znajde kako drugače. Sploh ne rabi razmišljat o tem, da se bo moral 4 leta hajkat po FDV, če bo želel postati novinar!

Sorodne novice