Šport
2927 ogledov

Policisti med rutinsko kontrolo naleteli na presenečenje

Deontay Wilder Epa
Možje v modrem so med pregledom avtomobila odkrili strelno orožje in manjšo količino droge.

Policija v Los Angelesu je v torek zaradi domnevno nedovoljenega posedovanja orožja aretirala boksarskega zvezdnika Deontayja Wilderja, potem ko ga je pri vožnji ustavila zaradi drugih prekrškov, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Losangeleška policija je 37-letnega boksarja težke kategorije popisala zaradi posedovanja orožja, pred tem pa preiskala avto in našla še manjšo količino droge. Wilder je bil po pisanju AFP ves čas odziven in prijazen, po plačilu varščine v višini 35.000 dolarjev (31.700 evrov) pa je lahko odšel domov.

Tyson Fury Fury - Usik Šport Pogajanja so propadla, boksarskega spektakla ne bo

Po pisanju portala TMZ so policisti Wilderja ustavili zaradi nezakonito zatemnjenih stekel na avtomobilu ter zakrite registrske tablice.

Wilder se je na aretacijo odzval na Twitterju in zapisal: "Raje sem varen, kot da kasneje kaj obžalujem. Konec."

Ameriški boksar se je lani v ring vrnil po več kot letu dni in oktobra lani premagal Roberta Heleniusa. Pred tem ga je oktobra 2021 premagal Britanec Tyson Fury.

Wilder je v karieri dobil 43 od 46 dvobojev, od tega 42 z nokavtom. Dva je izgubil proti Furyju, eden, prav tako s Furyjem, pa se je končal z neodločenim izidom.

Deontay Wilder | Avtor: Epa Epa

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice