Magazin > VIP
5810 ogledov

Kljub smrti v družini znana Slovenka še isti dan zabavala na odru

Martina Ipša Marko Delbello Ocepek
Šov se mora nadaljevati ...

Komedijantka Martina Ipša je na družbenih omrežjih zaupala najtežjo plat poklica, ki ga sicer obožuje. In to je ta, da moraš stopiti na oder in nasmejati občinstvo, tudi, kadar se ti v življenju zgodijo najtežje stvari. 

ambrož vahen kralj Magazin Ambrož (Kmetija) po družinski tragediji: "Padel sem na realna tla in se pobral" Senidah Magazin Tragedija v družini: Pretresla vas bo izpoved pevke Senidah

"Ena od neprijetnih strani mojega dela, ki pa ga nadvse obožujem, je, da se nastopa ne glede na okoliščine. Bila sem tudi bolna, s 39 vročine na odru. Nastopa pa se tudi, ko se zgodi kaj slabega. Danes je umrl dedek, sicer Janjin (Martinina soproga op. a.), ampak kot da je moj, mnogo let smo živeli skupaj, pazili en na drugega, pač družina," je Martina vsa v solzah povedal v čustvenem videu in nastop posvetila preminulemu dedku. Razkrila je, da sta z ženo redno spremljala njene nastope, ko jih ni več moral, pa je vedno spraševal, kje bo prenos in se čudil, da RTVS ne prenaša vsakega Martininega nastopa. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.