Magazin > VIP
11555 ogledov

Tragedija v družini: Pretresla vas bo izpoved pevke Senidah

Senidah RTV4/ zurnal24.si
Pevka je spregovorila o najbolj ranljivih trenutkih v njenem življenju.

Novinarka, publicistka, igralka in voditeljica Vesna Milek je v svoji pogovorni oddaji Od blizu nedavno gostila vokalistko, ki je s pesmijo Slađana dobesedno začarala balkanski trg in postala mega glasbena zvezdnica. K sodelovanju sta jo menda že povabili tako Jelena Karleuša kot Severina. To je 34-letna Senida Hajdarpašić, ki ustvarja pod umetniškim imenom Senidah.

Kljub temu, da je pred dobrim letom doživela neverjetni glasbeni preboj, videospot Slađana ima na Youtubu namreč že skoraj 40 milijonov ogledov, se svojega uspeha ne zaveda v celoti oziroma ga ne dohaja, kot je povedala. Z Milekovo pa sta se dotaknili tudi tega, iz kje izhaja moč njenega posebnega vokala. Strinjali sta se, da je na Senidino življenje vsekakor velik pečat pustila prometna nesreča, ki jo je pevka z mamo, očetom in dve leti starejšo sestro doživela v rani mladosti, pri štirih letih.

Takrat je življenje izgubil njen oče, sestra pa je bila nekaj časa celo v komi. Težko poškodovana je bila tudi mama, edina, ki jo je odnesla brez posledic, je bila Senida. Milekovi je povedala, da je zanjo definicija močne ženske njena mama, ki je ostala sama s štiriletno in šestletno hčerko, a jima nikoli ni dala občutka, da je težko, čeprav je bilo. Povedala je, da jima je omogočila vse, kar jima je lahko, in da sta imeli čudovito otroštvo. Tako v Ljubljani, kot v Črni gori, kjer sta pri razširjeni družini preživljali poletja. Žal pa je pevka pred kratkim izgubila tudi mamo. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

And then there were “čefurji” singing live on national Slovenian tv 💪🏽 #balkangirl @tadej_kosir 👑 #sladjanaforever

A post shared by Senidah (@senida_h) on

Komentarjev 9
  • fiston 18:20 17.julij 2019.

    Ne vem, sem vedno, meni je format pevke, kot je bilo oni Ekrem Jevrić ali kaj je že bil. No oni je tudi imel ogledov, verjetno precej več kot ta. z onim Kuća poso ali kaj je že bilo.

  • marsal 16:12 17.julij 2019.

    tale je polamuško !

  • pesnik51 15:19 17.julij 2019.

    kako beden PR

Sorodne novice