Magazin > VIP
2898 ogledov

Kmetija: Adrijanini jezni pogledi bi prestrašili še morske pse

adrijana štribl
1/3
POP TV
Spet je počilo.

Rene in Adrijana se v šovu Kmetija kar malo smešita. Drug drugemu očitata neiskrenost in si lažeta v obraz. 
Rene se že nekaj časa pritožuje, da se je njegova nekdaj najboljša prijateljica iz gozda, kjer je z njo, Simono in Bojanom preživel štiri tedne, umaknila od njega in da noče povedati, kaj jo moti. Ljubljančan predvideva, da ji primanjkuje pozornosti, saj se z njo ne ukvarja več v takšni meri kot nekoč, ko še niso živeli na posestvu. Eden od tekmovalcev je celo namignil, da se je rdečelaska zagledala v Reneja, ki pa ji naklonjenosti ne vrača v takšni obliki, kot bi si jo želela. 

Kakor koli že, Rene in Adrijana se bojita za svoji zadnjici – eden od njiju se bo v areni namreč moral spopasti s Tomom. Adrijana sicer ves čas govori, da si želi domov, noče pa v boj z moškim, Rene pa je bil glasen, da ga ne moti, če bo moral v areno, na koncu pa se je izkazalo, da to ne drži, saj se je z Luko in Saro pogovarjal o delitvi glasov in o scenariju, ki bi ga rešil iz zagate. Povedal je tudi, da ga je Sara razočarala, ker ne bo dala kamenčka ženski, in celo izjavil, da Kmetija ni igra, ampak realno življenje.

To je na uho prišlo tudi Adrijani. "Manipulira z vsemi, da ne bi dobil glasov in pristal v areni,“ je povedala, za mizo pa s komentarjem razburila sotekmovalca, ki jo je še enkrat pozval, naj mu v obraz pove, kaj jo moti. "Upam, da boš enkrat iskrena in rekla: 'Pes si, poklical si jo na stran, včeraj si to in to govoril, sedaj pa hočeš prepričati v drugačen scenarij.',“ je Rene zabrusil Adrijani, ki mu je zagotovila, da ne gre za to - to je bila laž. Rene ji je nato očital, da jo moti predvsem pomanjkanje pozornosti, kar je Adrijana tudi zavrnila.

Ko je prišla na posestvo voditeljica Natalija, je Adrijana pred vsemi le povedala, da se je razburila, ker je mislila, da je Rene zjutraj prepričeval Luko in Saro, naj mu ne dajo glasov, in da je nato izvedela, da ni bilo tako. Da je njena intuicija ni varala, bo videla, ko si bo ogledala današnji del Kmetije …

Komentarjev 2
  • janez88 08:43 21.november 2019.

    Obnaša se kot lovska kuzla

  • mizimazi 10:35 20.november 2019.

    ma dejte no...ta rdeča PSICA je fuknjena v glavo da bolj ne more bit...