Magazin > VIP
61754 ogledov

Kmetija: Tekmovalci so mu obrnili hrbet, odpovedala pa se mu je tudi mama

Kmetija 2022 POP TV
Tragično otroštvo enega izmed tekmovalcev letošnje Kmetije.

Denis je po lastni volji zapustil Kmetijo in v poslovilnem videu svojim sotekmovalcem razložil, zakaj je ravnal tako kot je. Denis je s svojo odločitvijo v dvoboj potisnil Majo in Danijelo, brez da bi se o tem posvetoval z ostalimi člani. Slednji sta bili tako jezni, da sta ga pustili spati na dežju, več o tem TUKAJ.

Še enkrat se je sotekmovalcem opravičil in povedal, da so bili psihični in fizični pritiski zanj preveliki ter razložil, zakaj je oseba, ki odločitve sprejema sama. V ganlivem videu je povedal, da je od petnajstega leta sam skrbel za mlajšega bratca, a se mu je mama kasneje odpovedala in mu prepovedala stike z bratom. "Prometna nesreča, delo v tujini dve leti, skrbel in živel sem sam zase, z mamo se ne pogovarjam, ker me je na nek način odvrgla, z bratom naju je ločila, nisem ga videl že nekaj let. To lahko javno povem, ker naj še drugi vidijo, kakšna je ona, ne samo jaz, in kako se je obnašala," je Denis razkril v ganljivem sporočilu.

Aljaž mu ni oprostil, veliko bolj prizanesljiva je bila Karin, ki upa, da je Denis od Kmetije odnesel same dobre stvari in da ga ljudje zunaj ne bodo napadali zaradi situacije na Kmetiji. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice