Magazin > VIP
30227 ogledov

Kmetija: Po hudem prepiru in zmerjanju mu je večerjo zalučala na tla kot psu

Kmetija Voyo
Danijeli je prekipelo.

Da zna biti Denis trmast kot otrok, se strinjajo vsi člani njegove družine, a Danijela je šla po tem prepiru korak predaleč. Aneta je Denisu pripravljala večerjo posebej zanj, saj ni želel jesti mlečnega riža, razlog je, da ne je mleka, a kljub temu ni želel sesti za mizo. Še naprej je razkladal drva, Danijela pa ga je večkrat opozorila, naj se usede k večerji in spoštuje Aneto, ki posebaj zanj pripravlja hrano. Denis se njeni želji ni uklonil, zato se je začela Danijela nanj dreti, ga zmerjati, na koncu pa mu je pred nos zalučala Anetino večerjo. "To ni kmetovalec tedna, ampak kmetavzar tedna," je izjavila, kasneje pa pred kamero priznala, da to ni bilo prav: "Vem, da ni prav, a počil mi je film." Kako sta se "udarila", boste lahko videli danes. 

Denis je spustil delo in odšel v spalnico. "Vrgla mi je hrano, kot da sem pes, kot da sem hlapec. Ko jih jeb*. Tri tedne sem bil dvobojevalec, zdaj jim bom pa dal razlog. Sami naj si delajo," je jezno povedal Denis, ki ga je gospodarica Nada sicer izbrala za najbolj delovnega kmeta in ga tudi nagradila. 
 

Komentarjev 2
  • Ender3 16:34 28.oktober 2022.

    Žurnalovci, dajte tega avtorja prizemljit, ponuja in oglašuje nekaj kar, večini državljanov ne zanima..Takšni diletanti tipa, copy paste by Poptv služijo po medijih.

  • w0bl3r 08:18 28.oktober 2022.

    kdo še gleda to poneumljanje ljudi...

Sorodne novice