Magazin > VIP
50871 ogledov

Kmetija: Uff, je bila to homofobna izjava, kaj bo storil Pop TV?

Kmetija Voyo
Sta šli predaleč?

Družina v hiši bo nocoj za prvo dvobojevalko izbrala Majo, povsem verjetno pa je, da bi na mestu druge dvobojevalke lahko pristala Andreja, zato je Monika Maji zažugala, naj se temu odločno upre. "Če slučajno pride do tega in če bo hotela iti na moč, pazi, da nisi tiho. /.../ Ne stara. Ne moreš se ti proti moškim boriti. Na moči ne," ji je odločno povedala Monika. Maja je v kamero njenim dvomom pritrdila: "Če pride do tega, da bo Andreja izbrana za drugo dvobojevalko, imamo malo pomislekov glede tega, ali je to žensko ženski dvoboj ali je to moško ženski dvoboj."

Že pred približno letom in pol je Andrea za spletni portal lgbti.ba povedala, da je interspolna oseba. Več o njeni zgodbi si preberite TUKAJ. Sta bili izjavi Monike in Maje homofobni in kako bi v primeru dvoboja moči med Majo in Andrejo Pop TV odgovoril na Majine pomisleke? "Pravila tekmovanja v šovu Kmetija so enaka za vse tekmovalce. Vedno se lahko tekmovalci odločijo, v katere vrste dvoboju se bosta pomerila (moč, spretnost ali znanje), kateri koli od njiju pa ima vedno možnost, da se v dvoboju ne bori," odgovarja Pop TV. 

Komentarjev 9
  • Pierre 15:56 21.oktober 2022.

    Chick with dick!!!

  • albert6 18:32 20.oktober 2022.

    V dokumentih ima zapisano ženski spol če je res moški je maja fukala z buzarantom

  • Avatar NX11
    NX11 16:23 20.oktober 2022.

    Proplus se naj samoukine. Dovolj sranja so že naredili na vseh področjih. Slovenci so popolnoma pobebljeni zaradi 24KUR partala in oddaje.

Sorodne novice