Magazin > VIP
68148 ogledov

Ta tekmovalec "gasi" na Kmetiji: "Večino žensk potrebnih kot Sahara vode"

tom, manja, kmetija 2022 Voyo
Za vročo noč med tekmovalcema sedaj izvedeli še ostali.

Za vroče igrice med rjuhami, ki sta si jih prejšnji teden privoščila Tom in Manja, so sedaj izvedeli tudi ostali kmetovalci. Sočna novica je bila namreč objavljena v internem časopisu, ki ga tekmovalci dobijo vsak teden. Čeprav sta akcijo oba zanikala, so fotografijo jasno nakazovale, kam so pod rjuho drsele Manjine roke. Manja je medtem cvetela od veselja, da je v središču pozornosti.

Da je Tom veliki osvajalec, so opazili tudi ostali tekmovalci. Jan je komentiral, da bi Tom "pof*** vse kar leze in gre" in da bi mu "večino žensk na Kmetiji podleglo, ker so potrebne kot Sahara vode". Nekdanji Tomovi veliki zaveznici Aneti se je samo smejalo, kolegice iz njene hlevske družine pa so pripomnile, da se dekleta iz hiše sicer lahko pulijo za Toma, a da ga bo vsekakor dobila Anteta, takrat ko ga bo želela. Medtem je Maja dogajanje komentirala, da so vsi moški na Kmetiji "Casanove", akcije pa nobene. 

Z žalostnimi očmi pa je vse skupaj opazovala Andreja, ki do Toma goji čustva. 

Komentarjev 2
  • ec568744f0d537874fe9d825c81b6f688d633008 06:20 20.oktober 2022.

    Ko vidim kakšne oddaje se predvajajo,sem kar vesel da ne gledam TV-ja

  • rd2dmk2 19:06 19.oktober 2022.

    mimgrede, a vi res mislite da sahara res rabi vodo ? kdo pa jo tam rabi ? pesek ? tud te članice rabjo neki trdga, sam bolj po počeš kot po dolgem..

Sorodne novice