Magazin > VIP
13622 ogledov

Tragično otroštvo: Damijanov (Kmetija) nasilni oče danes v domu za brezdomce

kmetija 2022, damijan Voyo
Drugi izpadli tekmovalec Kmetije, Damijan Forjanič, ima za sabo tragično zgodbo, a je svoje življenje kljub vsemu spremenil v zgodbo o uspehu.

Vaša pot ni bila lahka, že kot otrok ste bili ločeni od staršev, je tako?

Prisoten je bil alkohol in nasilje s strani očeta, zato od šestega leta dalje nisem nikoli več živel s starši. Žrtvi nasilja sva bila tako jaz kot mama, ki zaradi tega ni bila sposobna skrbeti zame. Danes je oče v domu za brezdomce, mama pa je bolna in je v domu starejših občanov. Bolj malo se slišimo.

Nato ste živeli z rejniki, je bila ta izkušnja dobra?

Res je, po materinskem centru in kriznem domu sem živel pri rejnikih in z njimi sem imel res dobro izkušnjo. Postavili so me na noge, do študija sem živel z njimi, ko sem šel študirat, pri 19-ih, pa sem se odselil na svoje. Študiral sem za poslovnega sekretarja, manjka mi še diploma.

Ste razočarani, da se izpadli že kot drugi tekmovalec?

Zelo razočaran, mislil sem iti do konca. Denar bi porabil za načrtovanje družine, ko bi našel pravo.

Je bila kakšna primerna kandidatka tudi na Kmetiji, veliko ste se "vrteli" okoli Monike in kasneje Manje?

Monika je bila tista, ki se je prva navezala name, šele kasneje sem se tudi jaz nanjo. Do Monike sem gojil čustva, a zaljubil se nisem. Manja pa je bila zgolj moja taktika. Načrtoval sem, da bi ženske pridobil na svojo stran in bi skupaj spravili moške iz šova.

kmetija 2022, manja, damijan | Avtor: Voyo Voyo

Pa je Monika samska?

Monika mi ni omenila, da bi imela fanta. Res je rekla, da jo morda zunaj kdo čaka, a kot vem, fanta nima. 

Glede taktik, ki ste jih omenili, kdo najbolj taktizira?

Vsak ima svojo taktiko, še najbolj pa stari tekmovalci, Aljaž, Karin ..., ker imajo izkušnje in vedo, kako in kaj. Če bi se jaz vrnil, bi tudi marsikaj naredil drugače. 

kmetija 2022, monika, damijan | Avtor: Voyo Voyo

Komentarjev 1
  • Megan_Conner 12:21 17.september 2022.

    Amazon je za vsak teden spletnega dela od doma plačal od 6000 do 10.000 evrov. Za prvi mesec sem od Amazona prejel 27.416 € plače. V prostem času delam 3 ure na dan. ček za več podrobnosti................>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑶𝒓𝒅𝑪𝒂𝒔𝒉.𝐶𝐨𝐦

Sorodne novice