Magazin > VIP
42838 ogledov

Zvezde našega šova Kmetija ne bi prepoznali!

adrijana štribl POP TV
Po začetnih težavah z zdravjem v letošnjem letu je postala telesno aktivnejša in prvi rezultati so zdaj že vidni.

Adrijana Štribl je pred tremi leti sodelovala v resničnostnem šovu Kmetija. Zanimalo nas je, kako danes gleda na sodelovanje v šovu.

"Sodelovanje na takratni Kmetiji mi ni prineslo ničesar dobrega, prej kaj slabega. Po tem, ko sem se pojavila v šovu Kmetija in po zaključku predvajanja tega šova po televiziji, sem namreč ravno zaradi sodelovanja bila na razgovoru za delo zavrnjena. Samo zaradi tega, ker sem bila po televiziji, sem po prvem razgovoru izgubila priložnost za zaposlitev. Zakaj? Zato, ker je bil v tem podjetju pred menoj na razgovoru za delovno mesto že nekdanji tekmovalec resničnostnega šova, prav tako Kmetije in jim je postavil visoke zahteve. Avtomatsko so pričakovali, da bom takšne zahteve postavila tudi jaz."

A kasneje je Adrijana zaposlitev dobila ter je zanjo zelo hvaležna. "Delam v proizvodnji od ponedeljka do petka, od šestih do dveh. Zelo sem vesela, da mi je zaposlitev uspelo dobiti v času korone, saj je bilo to težko, skoraj nepredstavljivo. Vesela sem. Za ponovno sodelovanje v resničnostnem šovu bi se odločila, če ne bi imela službe, ki mi ustreza."

Tudi na ljubezenskem področju se nekaj razvija, a Adrijana ostaja malce skrivnostna in pravi: "Bomo videli, kaj bo čas prinesel, nekaj se dogaja, a je še sveže." Kaj pa otroci? "Ja, seveda, dva tri komade z lahkoto," nam v smehu pove.

Adrijana Štribl | Avtor: facebook facebook

Prijatelji so pri Adrijani opazili še eno spremembo, za kar so posredno krive tudi njene zdravstvene težave v začetku letošnjega leta. "Na začetku leta mi je kar pošteno ponagajalo zdravje. Začelo se je z angino, kasneje se je razvila infekcija, nato sem »fasala« pa še covid. Kar hudo je bilo. Po tem sem začela malo zahajati v naravo, na sprehode ... Zdaj že približno dva meseca pridno treniram v fitnesu po uro in pol do dve." Kar se ji tudi že pozna, saj se počuti bolje, izgubila pa je tudi osem kilogramov telesne teže.

Komentarjev 3
  • Avatar Leon
    Leon 12:02 22.avgust 2022.

    Prave zvezde lahko najdete na seznamu za predsednika države skupaj s sedanjim .

  • Avatar pantani
    pantani 10:33 22.avgust 2022.

    Kdo?!!! In jebite se že s temi "zvezdamI"!!!

  • Majazmaja 09:13 22.avgust 2022.

    Zaposlitve ni dobila zato, ker naj bi tekmovalec kmetije, ki je bil pred njo na razgovoru, postavil prevelike zahteve? Od kdaj pa proizvodni delavci postavljajo zahteve? In kaj zahtevajo? Da npr. ne bi delali za trekom na tej postaji, ampak ...prikaži več na drugi? Dela pa ni(sta) dobila zato, ker so kadrovniki pobrskali po spletu in našli kup zadev, ki so jih prepričali, da takih delavcev ne le ne rabijo, ampak nočejo. Pa še to: zvezda? A to samo zato, ker se je pojavila v neki oddaji za bebave?