Magazin > VIP
9051 ogledov

Nad ljubljenčka znanega Slovenca naščuval rotvajlerja

Jan Knez in Miško instagram
Najbolj znani srnjaček v državi se ne da.

Medsosedski odnosi so v Sloveniji rak rana že od nekdaj, a da nekdo premore toliko hudobije, je težko verjeti. Pevec in resničnostni zvezdnik Jan Knez, ki ga poznamo iz šova Kmetija, je v skrbeh za svojega ljubljenčka, srnjaka Miška, ki je bil zvezda tudi v šovu.

Ne tako bližnji sosed se na Janove živali menda spravlja tako, da nadnje naščuva svojega psa. "Na mojega machota sem res ponosen in to bom delil z vami! Včeraj ob mraku se nič kaj sluteči pridnež pase na travniku blizu doma, nakar se pojavi črni rotvajler, ki ga je že večkrat podil. Pes je od neodgovornega lastnika, 1 kilometer oddaljen od moje hiše, k njemu sem se peljal že trikrat in ga vljudno prosil, naj ne spušča psa samega ven, ker podi in vznemirja moje živalce, uničil mi je že tri kokoši in račko. Ta človek nima srca in je neodgovoren. Kar počne, počne vse namerno in zanalašč, samo da bi mi uničil srnjačka," je na družbenem omrežju potožil Jan. 

Na srečo se je tokrat vse dobro končalo: "Ko Miško včeraj zagleda psa, ki se mu približuje, skoči v zrak, po moje najmanj 2 metra, zapodi se s 5 metrskim skokom proti psu, ga napade z rogovi v trebuh, bori se z njim do konca, pes tuli in zbeži proti cesti ter cvili od bolečin. Lastnik pa s ceste kriči name, kaj si mislim, da sem. Kdo je tukaj krivec početja, jaz ali on? In kdo je sedaj tukaj nor zmešanec, bom rekel tako ... Za v umo bolnico? Jaz ali tip, ki spušča in ščuva namerno psa v ubogo žival, ki se pase na travniku ob domu, v svojem revirju, svobodno in je tako pameten, da se je pričel braniti že sam za svoj obstoj. Kaj naj naredim, ker pač lepa beseda ne zaleže, po moje ga moram prijaviti Policiji."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice