Magazin > VIP
6593 ogledov

Tekmovalko Kmetije mama zapustila, oče umrl v prometni nesreči

Kmetija Voyo/Printscreen
Tragična življenjska zgodba.

Svoje grenko življenjsko zgodbo je pred kamerami razkrila še ena tekmovalka Kmetije, Monika Nastja Sotenšek, ki je povedala, da jo je mama zapustila, ko ji je bilo komaj leto in pol. "V bistvu sem bila vedno zapuščena in s strani mame in s strani fanta. Od tistih, ki ti največ pomenijo si zapuščen. Ne glede na to, da sem bila brez mame, sem imela lepo otroštvo, ker sem imela očeta in stare starše. Bolj me je prizadelo to z očijem. Ubil se je v prometni nesreči. Najbolj grozno je to, da vmes nekaj časa nisva bila povezana. In ko sva ga končno nekako nazaj dobila, pa se je naredila ta prometna nesreča. Pogrešam ga, grozno ga pogrešam," je solzna priznala v kamero. 

"Dejansko mi je bil vse, edini, ki sem ga dejansko imela. Boli to, ker ga ne morem poklicati. Ker ne more biti z mano v takih trenutkih, ko bi si želela, da je. Srečna sem, da imam sestro, staro mamo, teto, bratrance. Hvala bogu, itak moramo naprej," je še dodala. 

Njeno tragično izpoved si oglejte TUKAJ. 

Kmetija | Avtor: Voyo/Printscreen Voyo/Printscreen

Komentarjev 2
  • Majazmaja 09:03 21.september 2022.

    Razglašajo neke tragične zgodbe, jokajo v kamero in mislijo, da jih bo to pripeljalo do zmage. V resnici pa gre to ljudem pošteno na živce, ker poskusov švercanja preko "tragičnih pripovedk" in joka mnogo preveč.

Sorodne novice