Magazin > VIP
8431 ogledov

Kmetija: Danijela izgubila živce in se znesla nad ostarelo Jožico

Kmetija Voyo
Jabolko spora so jajca.

Prepir zaradi jajc še vedno razdvojuje družini v hlevu in hiši. Hišna družina namreč meni, da hlevska z jajci ne trguje pravično, velika trenja pa so se pojavila tudi znotraj družin. Hlevski fantje naj bi dobili manjše porcije hrane kot njihova dekleta, a o tem niso potožili svojim puncam, pač pa sosednji družini, ki je to vpričo vseh izpostavila pred voditeljico Natalijo.

Maja, Manja in Andreja so bile besne kot ris. Obtožbe se jim niso zdele resnične, še bolj pa jih je ujezilo to, da so jih šli fantje obrekovati sosednji družini. Maja je Jana zaradi tega okregala kot majhnega otroka, on pa je ob njenih besedah lahko le molčal in gledal v tla.

Zaradi jajc pa je počilo tudi v hiši. Danijeli kot glavi družine pogajanja za jajcaže močno načenjajo živce. Ko pa je svoj očitek pristavila še Jožica, ji je prekipelo. S povišanim tonom se je znesla nad veliko starejšo Jožico, zaradi česar ji je bilo kasneje zelo žal in se je tudi opravičila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice