Magazin > VIP
22854 ogledov

Resnica o Andrei in Tomu (Kmetija): "Nisva sek***, vse ostalo sva"

Kmetija Voyo
Bilo mu je tako nerodno, da se je želel "pogrezniti v zemljo".

Kljub temu da sta se izpadla Andrea in Tom dogovorila, da podrobnosti njunega razmerja oziroma tesnega prijateljstva ne bosta razkrivala, je Andrea z enim stavkom povedala vse in to v Kmečkem glasilu, ki so ga prebrali vsi tekmovalci in slišali vsi gledalci šova. "Edino kar lahko rečem je, da nisva seksala, vse ostalo sva," je končno razkrila. Tekmovalci so prasnili v smeh, Tomu, ki še vedno zanika kakršno koli romantično povezava z Andrejo, pa je bilo vidno nerodno. 

Nocoj pa bo tudi znano, kateri grešni kozel, Maja ali Denis, bo prvi dvobojevalec, Natalija je že "zagrozila", da je na tej točki tekmovanja, vsak korak pomemben. A še tako dobra taktika tekmovalcem tokrat ne bo pomagala, saj jim bo "štrene zmešal" kamenček maščevanja, ki se skriva na posestvu. Kdo ga bo našel in imel velik vpliv na nadaljnji potek igre, bo znano nocoj. 

Komentarjev 1
  • Ender3 16:55 04.november 2022.

    Avtor in poratal se zavedate kaj, ponujate v branje. Je lahko kaj, bolj bednega kar Poptv producira ostali mediji pa protiplačilu delite. Sodelujete v kvarjenju medijskega prostora s komercialnimi zvarki za slaboumne.

Sorodne novice