Magazin > VIP
1329 ogledov

Končno dobra novica za Johnnyja Deppa

johnny depp, amber heard Profimedia
Dior mu stoji ob strani.

November je bil za igralca Johnnyja Deppa črn mesec. Najprej je izgubil tožbo proti založniku tabloida The Sun, ki je poročal, da je pretepel svojo nekdanjo ženo Amber Heard, nato pa je izgubil še vlogo v tretjem delu franšize Magične živali.

Zvezdnik si lahko sedaj malo oddahne. Dior z njim namreč ni prekinil sodelovanja. Depp ostaja obraz parfuma Sauvage, in to kljub številnim pritožbam, ki jih je zaradi tega prejela britanska agencija, ki izvaja nadzor nad oglaševanjem.

Zmaga prej omenjenega tabloida pomeni tudi zmago za Amber Heard, ki je pred sodnikom povedala, da je bila v strahu za svoje življenje. Depp naj bi jo v navalu jeze namreč tudi brcal in davil. Kljub fotografijam poškodb pa igralki mnogi ne verjamejo. Na spletu se je pojavila peticija, ki jo je podpisalo že več kot 1,5 milijona ljudi, ki zahtevajo, da zvezdnici vzamejo vlogo v nadaljevanju filma Aquaman. 
 

Komentarjev 1
  • Nebra 12:01 01.december 2020.

    'Tell the world Johnny, tell them... I Johnny Depp, a man, I'm a victim too of domestic violence... and see how many people believe or side with you' - Amber Heard. Dokazano je kdo je žrtev v tem primeru. #justiceforjohnny

Sorodne novice