Magazin > VIP
19597 ogledov

Končno vesela novica za Brucea Willisa!

Bruce Willis Profimedia
Kljub resni bolezni ima igralec ogromen razlog za veselje.

Igralca Demi Moore in Bruce Willis bosta prvič postala stara starša. Njuna 34-letna hčerka Rumer je na Instagramu namreč objavila veselo novico in pokazala trebušček. Po težkih časih je to prekrasna novica za celotno družino.

Willis je marca letos namreč sporočil, da končuje svojo dolgoletno kariero, potem ko so mu diagnosticirali afazijo. Čeprav se njegovo stanje iz dneva v dan slabša, njegova družina upa na čudež in uživa vsak trenutek z njim. Meseci po tem, ko je igralec razkril svojo bitko z boleznijo, ki napada njegove kognitivne sposobnosti, so za družino Willis postali težki in dragoceni, saj se vsi trudijo, da ne bi zamudili niti enega trenutka z ljubljenim partnerjem, očetom in prijateljem. Vir blizu družine je razkril, da se njegovo stanje od začetka leta le še slabša, zato se družina pogosto zbere in preživlja čas skupaj.

Komentarjev 1
  • beno0 21:38 21.december 2022.

    ker se avtor ni niti malo potrudil, da bi namesto besede "kognitiva" (verjetno niti ne ve kaj je to) uporabil razlago, da je to sprejemanje informacij iz okolja in si jih zapomniti, ali celo ponoviti besede izrečene samo pred parimi ...prikaži več trenutki itd..... zato priporočam avtorju (avtorici) članka, da se drugič malo potrudi in ljudi OBVEŠČA, ne pa pritisne google translate

Sorodne novice