Magazin > VIP
3447 ogledov

Kraljica Elizabeta ni dovolila fotografiranja ob srečanju z Lilibet

princ harry, meghan markle Profimedia
Razkrito je, zakaj.

Kraljica Elizabeta II. je med praznovanje platinastega jubileja končno srečala svojo soimenjakinjo, enoletno Lilibet Diano Mountbatten-Windsor. A čeprav sta si njena starša, Meghan Markle in princ Harry želela ta trenutek ovekovečiti s fotografijo, tega nista smela storiti.

Deklica je bila njenemu veličanstvu predstavljena prejšnji četrtek popoldne na gradu Windsor.

"Harry in Meghan sta želela, da njun fotograf posname trenutek, ko je Lilibet spoznala kraljico," je za časnik The Sun razkril notranji vir.

"Vendar jima je bilo rečeno, da tega ne smeta storiti. To je bilo zasebno družinsko srečanje."

Kraljico naj bi skrbelo, da bi se lahko profesionalna fotografija pozneje uporabila na ameriških televizijah in bila deljena na družbenih omrežjih. Ali sta Sussexova smela posneti fotografije s telefonom za zasebno uporabo, ostaja skrivnost.

V ZDA živeči par se je kot družina prvič, odkar se je v začetku leta 2020 odpovedal kraljevim dolžnostim, vrnil v Veliko Britanijo, da bi proslavil kraljičino 70-letnico na prestolu. Njun prvorojenec, triletni Archie je bil rojen v Angliji, Lilibet pa v Kaliforniji in je svojo prababico prvič srečala ob praznovanju platinastega jubileja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice