Magazin > VIP
2888 ogledov

La Toya med snemanjem filma trpela

sloerotika Žurnal24 main
La Toyo smo vprašali, kako se pripravi na snemanje filma z moškim, ki je ne privlači.

Na celjskem sejmu erotike sLOVErotika smo se pogovarjali z najbolj znano slovensko porneso La Toyo. Zanimalo nas je, kako se počuti med snemanjem filma z moškim, ki je ne privlači.

"Joj, to se mi je zgodilo zdaj v zadnjem filmu. Bilo je zelo težko. Nisva se privlačila. Niti on mene niti jaz njega. Jaz sem se poskušala nekaj igrati sama s sabo, a je bilo res težko. Na snemanju sploh nisem uživala," je za Žurnal24 povedala plavolaska. Razložila nam je tudi, da si v takšnih primerih med seksom pomaga in skuša sama sebe vzburiti: "To je moja služba in pri tem sem profesionalka."

Doda, da se med ogledom filma ne opazi, da ne uživa. "Dobro, jaz opazim, ker vem, kako je bilo. Drugi pa mi rečejo, da sem bila huda."

Na vprašanje, če ji je bilo s katerim od soigralcev na snemanju lepo in ali je z njim doživela orgazem, pa s sramežljivim nasmeškom prizna: "Z Leonardom Contijem bi z veseljem posnela še kaj. Zelo sva se privlačila. Seks v filmu je kot seks v resničnem življenju, ne more te kar vsak privlačiti in vzburiti."

Komentarjev 5
  • JONIJONI 00:36 19.december 2016.

    Niti jaz njega, je rekla, hahahahahahahaha. Da mi je vedet koga si pa ti privlačila!?

  • oher.panties 13:52 18.december 2016.

    Ma to je gnoj od babe...ad acta!!!... Pa ne zato ker je porno igralka...je pač neprivlačna, neinteligentna... Kapish?... Tak, jas pa grem fklet na dva deci šmarnice!!!

  • Harrison 07:41 18.december 2016.

    Ti pa res znaš igrati ja: a, u, a, u, aha, potem refren ponavljaš dokler ... Profesionalka, malo morgen.