Magazin > VIP
15 ogledov

Lepo je biti Petra Ecclestone

Petra Ecclestone Flynet
Očka Bernie Ecclestone bo za poroko svoje hčere Petre zapravil 1,5 milijona evrov.

Dvaindvajsetletna Petra Ecclestone se je odločila, da bo poroka britanskega princa Williama in njegove Catherine v primerjavi z njeno videti kot vaška veselica. Očka Bernie bo namreč segel izjemno globoko v žep in za veseli dogodek zapravil 1,5 milijona evrov. "Petra je njegova punčka. Vse bi naredil za njeno srečo. In Petra si je zaželela poroke, ki bi ji jo vsi zavidali," pravi insajder.

Ceremonija, ki bo trajala tri dni, bo zares razkošna. Potekala bo v italijanskem dvorcu Odescalchi, v katerem so si večno zvestobo obljubili že Eros Ramazotti in Michelle Hunzinger, Tom Cruise in Katie Holmes ter režiser Martin Scorsese in Isabella Rosselini. Mladoporočencema in 300 svatom pa bodo peli Eric Clapton in  Black Eyed Peas. "Clapton ne nastopa veliko, a ker je Bernie njegov dobri prijatelj, bo pel med prvim plesom mladoporočencev," je že izdal vir in dodal, da se bo večer končal z ognjemetom.

Petra in njen 26-letni poslovnež James Stunt se bosta nato odpravila na enomesečne medene tedne, nato pa se nameravata vseliti v 104 milijone evrov vredno vilo v Los Angelesu. Hiša je velika neverjetnih 5700 kvadratnih metrov, na parkirišču pa je prostora za sto avtomobilov. Petra ima sicer še šestnadstropno hišo v Londonu, za katero je očka zapravil 60 milijonov evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.