Magazin > VIP
3907 ogledov

Lisa Marie Presley: Težave pri organizaciji sinovega pogreba

benjamin keough Profimedia
K večnemu počitku so položili edinega vnuka Elvisa Presleyja. Benjamin Keough si je 12. julija sodil sam.

V tišini in daleč stran od medijev so k večnemu počitku položili glasbenika Benjamina Keougha, ki si je v 28. letu starosti sodil sam. Pogrebna slovesnost je po poročanju The Sun potekala v Malibuju.

"To je bil za vse zelo čustven dan. Še zlasti Riley (Benova sestra, op. avt.) se s trenutno situacijo težko spopada. A vsi so se potrudili in se združili, da bi proslavili Benovo življenje in se spomnili, na kakšne načine se je dotaknil njihovih src,“ je vir povedal omenjenemu mediju.

Benova mama, Lisa Marie Presley, edini otrok legende Elvisa Presleyja, pa naj bi imela pri organizaciji težave zaradi koronavirusa in je menda le težko našla primerno lokacijo za pogreb, ki je potekal v ožjem družinskem krogu.

"Pred pogrebom se je družina zbrala in skupaj odšla na lokacijo, ki je bila lepo okrašena s češnjevimi cvetovi. Krsta je bila odprta. /.../Bil je v posebni sobi in vsak se je lahko sam odločil, ali ga želi še zadnjič videti ali ne.“

Na pogrebu sicer ni bilo Lisinega nekdanjega moža Michaela Lockwooda, očeta njenih 11-letnih dvojčic. Par je namreč sredi umazane ločitve.

Lisa naj bi se v zadnjem času veliko posvečala Benovemu dekletu, Diani Pinto, ki je tistega usodnega večera, ko si je Presleyjev vnuk vzel življenje, praznovala rojstni dan.

Po poročanju The Sun se je Ben po slavju za več ur zaprl v kopalnico, nato pa se je ustrelil. Kot je znano, je imel 27-letnik duševne težave. 

Če želiš postati resničnostna zvezda, te priljubljeni YouTube kanal Joonglaa vabi, da postaneš YouTube zvezda in se prijaviš v šov Joonglaa star, v katerem je glavna nagrada pogodba z Joongloo v vrednosti 15 tisoč evrov, super video oprema in Huawei P40 Pro. 

Joonglaa star | Avtor:

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.