Magazin > VIP
16928 ogledov

Ljubezen po domače: Po šovu se je iskrilo med Vesno in tem kandidatom

Vesna Šošterič POP TV
Vesna je imela med snemanjem oboževalca.

Jeseni bo na male zaslone prišla dolgo pričakovana četrta sezona ljubezenskega šova Ljubezen po domače, POP TV pa je že objavil razpis za peto sezono.

Med kandidati, ki so se nam v preteklih sezonah usedli v srce, je zagotovo zgovorna in delavna Vesna, ki pa ji šov ni prinesel ženina. Izbrala je Jožka, a jo je kmalu zapustil, nakar je priložnost dala Mihu, a žal je odšel tudi on.

Kot pa smo sedaj izvedeli, je imela Vesna med Poptevejevimi kandidati še enega oboževalca – Jožeta Mastnaka, ki je preko televizije prav tako iskal ljubezen. Tudi on je bil neuspešen.

Jože Mastnak, Ljubezen po domače | Avtor: POP TV POP TV

Kot je za naš medij razkril, ga je Vesna zelo zanimala, večkrat sta se tudi pogovarjala. "Na koncu pa sem imel občutek, da ni najbolj zainteresirana zame,“ nam je zaupal.

Vesna nam je povedala, da sta se res pogovarjala in da je vedela, da bi si Jože želel več. "Zdel se mi je simpatičen in zanimiv. Rekla sem, da je vse stvar dogovora, nato pa se nisva več slišala.“

Nekdanja kandidatka tudi pravi, da je nekdanji kandidat šova ne zanima več, saj ima novo simpatijo. Več o njem pa nam ni želela razkriti.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice