Magazin > VIP
21892 ogledov

Ljubezen po domače: Ta znana dama se je prijavila za Franca

ljubezen po domače, Franc Jarc POP TV
Izvedeli smo, ali je bila izbrana.

POP TV se že pridno pripravlja na novo sezono priljubljenega ljubezenskega šova Ljubezen po domače, v katerem letos življenjsko sopotnico išče tudi 60-letni Franc Jarc iz Žužemberka.

rasema Ljubezen po domače Magazin Rasema iz Ljubezni po domače: Popolnoma je prevzela 21-letnega moškega

Franc, ki je vdovec, je povedal, da išče samozavestno in ljubečo žensko in v tem opisu se je prepoznala Rasema Begulić, ki se je v lanski sezoni prijavila za kmeta Milana. Ta se je na koncu odločil za njeno konkurentko Ireno. Par nista bila dolgo …

Rasema je letos končala daljšo zvezo z mlajšim ljubimcem, s katerim v času, ko je bila v šovu, nista bila skupaj, po šovu pa sta se spet našla. Konec ljubezni je težko prebolela, a Rasema je pogumna in nad ljubeznijo še ni obupala, zato je pismo poslala Jarcu, ki se ji je zdel resen kandidat in dobro situiran, poleg tega pa sta podobne starosti. Kot je povedala za Žurnal, je na žalost ni izbral.
milan teržan Ljubezen po domače Magazin Milan iz Ljubezni po domače ogorčen: "To je laž, ne vem, kdo je to ven spravil“

Rasema tudi pravi, da je imela s šovom le pozitivne izkušnje. Ljudje različnih starosti jo še vedno povsod ustavljajo in se želijo z njo fotografirati. "Pravijo, da sem v živo še bolj preprosta in simpatična kot na televiziji,“ je še dodala.

rasema | Avtor: Facebook Facebook

 

Komentarjev 4
  • leonardo 12:13 08.oktober 2019.

    Ha,ha,ha,ha. Dajte no enkrat malo analizirarti besedo " dama".

  • wingspan15 08:57 08.oktober 2019.

    Ja, ta je pa res dama. No vstrajna pa je, ni kaj.

  • Majazmaja 08:56 08.oktober 2019.

    Jarcu, ki se ji je zdel resen kandidat in dobro situiran, -> ženska jasno išče nekoga, ki je dobro situiran, da jo bo lahko preživljal ... Se mi pa zdi, da nima ravno atributov za sponzorušo. Obupanost, vsiljivost, lepljivost, prepirljivost, ...prikaži več spletkarjenje, teža, poudarjanje, kako išče sponzorja itd. Glede na videno je celotna njena prezenca je taka, da bo težko dobila kakega moškega, ker niti tako obupani ne obstajajo. Moški jo vidijo kot kamen okrog vratu. Kruto, ampak resnično.