Magazin > VIP
8192 ogledov

Luke Perry: Tako drzno ga je osvajala njegova žena

Luke Perry Žurnal24 main
Edina ženska, s katero se je Luke poročil, je bila njegova največja oboževalka.

Luke Perry je v času, ko je v seriji Beverly Hills igral neumornega zapeljivca, dobival na stotine pisem oboževalk, med vsemi pismi pa se je znašla tudi ena prav posebna pošiljka, ki je pritegnila Perryjevo pozornost. Takrat prodajalka pohištva in manekenka Rachel Minnie Sharp mu je poslala svoj modrček in zapisala, da je njegova največja oboževalka in da nikoli ni zamudila niti enega dela serije, njene stene pa so bile polepljene z njegovimi plakati. 

shannen doherty Slovo Magazin Zadnja fotografija Shannen Doherty s Perryjem lomi srca

Perry je kasneje povedal, da ga ta poteza sicer ni povsem očarala, se mu je pa vsekakor zdela zelo drugačna in pogumna. Par se je leta 1993 pred petdesetimi svati poročil v Las Vegasu, v zakonu pa sta se jima rodila hči Sophie in hči Jack. Potiho sta se ločila deset let kasneje, leta 2003, kar je bilo za vse veliko presenečenje, saj nikoli nista bila vpletena v kakšen zakonski škandal. Še naprej sta ostala prijatelja in Minnie je bila tudi ena izmed njegovih najbližjih članov družine, ki so mu v zadnjih trenutkih stali ob strani.
Luke Perry Slovo Magazin Luke Perry, počivaj v miru!

Po ločitvi so Luka povezovali s številnimi igralkami, Renee Zellweger, Yasmine Bleeth, Kelly Preston in Jennie Garth, pred dvemi leti pa se je na eni izmed rdečih preprog pojavil s terapevtko Wendy Madison Bauer, s katero se je tudi zaročil. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.