Magazin > VIP
9 ogledov

Madonna nagnala Jesusa in varuško

1/2
Žurnal24 main
Madonna je bila ta konec tedna zelo razpoložena za odpuščanje. Najprej je nagnala svojega 22-letnega ljubčka Jesusa Luza, potem pa še varuško posvojenega sina Davida.

Madonna je zadnje dni precej slabe volje. Najprej je nagnala svojega mladega ljubčka, dvaindvajsetletnega Jesusa . Brazilski maneken se je namreč v nekem nočnem klubu v Riu de Janeiru preveč posvečal neki enaintridesetletni manekenki. Potem pa je kraljica popa iz hiše nagnala še avstralko Angelo, varuško posvojenega sina Davida Bande. Hišno pomočnico je odpustila tako rekoč čez noč. Nesrečni varuški ni omogočila niti odpovednega roka, v katerem bi si lahko poiskala novo službo. Tudi sicer pa krožijo govorice, da Madonnina služinčad dela v peklenskem tempu. V pripravljenosti morajo biti 24 ur na dan, prav tako za osebje ne obstajajo niti prosti vikendi, še manj pa dopusti. Zato se ne zgodi redko, da kdo izmed Madonninega osebja preprosto pregori.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.