Magazin > VIP
8024 ogledov

Maj iz MasterChefa: Toliko stane njegov obisk

Maj Dan Janežič Miro Majcen
Maj Dan Janežič ima zanimivo poslovno idejo.

Maj Dan Janežič, ki ga je Slovenija spoznala v šovu MasterChef, namerava svojo prepoznavnost dobro izkoristiti. Mladega kuharja boste sedaj lahko najeli. Prišel bo k vam in vas kulinarično razvajal.

"Dalj časa sem razmišljal, kako bi svojo kuharijo zapakiral, saj nimam želje delati v restavraciji. Ker me je več ljudi vprašalo, kje je možno poskusiti mojo hrano, sem se odločil, da poskusim na ta način,“ je za Žurnal24 povedal Maj in dodal, da je idejo dobil od prijateljice, ki ga je prijavila v šov. "Rekla je, da moram njej in njenemu možu za obletnico in za protiuslugo skuhati večerjo na domu. Tako se je rodila ta ideja.“

Maj je povedal, da je, odkar je informacijo objavil na družbenem omrežju, zanimanje za njegov kulinarični obisk veliko. Za pethodni meni bo treba odšteti približno 60 evrov – cena je sicer odvisna od želenih sestavin in lokacije.

"Upošteval bom želje naročnika. Vi boste povedali, kaj imate radi in česa ne, jaz pa vas bom znotraj tega presenetil,“ je še razložil simpatični temnolasec.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.