Magazin > VIP
3322 ogledov

Manekenka o teniškem asu: "Šlo je za psihično in fizično zlorabo"

Olga Sharypova Instagram
Alexander Zverev, trenutno številka 7 na teniški lestvici ATP, vse obtožbe zavrača.

Pred nekaj dnevi se je razvedelo, da je manekenka Brenda Patea, s katero je bil nemški teniški igralec pred kratkim še v zvezi, noseča. Lepotica je najprej povedala, da športnika ne želi v življenju svojega otroka, nekaj dni pozneje pa je spremenila zgodbo in zagotovila, da bosta oba skrbela za naraščaj. 

Pred kratkim se je oglasila tudi Olga Sharypova, ki je bila z Alexandrom v zvezi lani. O njem ne najde lepih besed. Povedala je, da je bil njun odnos toksičen in da jo je dušil z vzglavnikom. "Šlo je za psihično zlorabo, šlo je za fizično zlorabo. Na koncu sem spoznala, da ta oseba ni zmožna govoriti resnice. Drugim ne zna povedati, kaj si v resnici misli,“ je za RTL dejala Olga in dodala, da ji je Alex govoril, da nima nič in da je ničla. 

Septembra v New Yorku, kjer je igral na turnirju, pa jo je udaril v obraz, še trdi 23-letnic in dodaja, da ima za svoje trditve dokaze, ki jih bo kmalu pokazala javnosti.

Zverev vse obtožbe zavrača. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice