Magazin > VIP
471 ogledov

Martina v Slovenijo pripeljala seksi šport

Martina Vrhovnik Žurnal24 main
Znana domača vizažistka Martina Vrhovnik je prava deloholičarka, zato nič čudnega, da nima časa za moške.

Lepa Martina Vrhovnik je pravi multipraktik; poleg svojega salona, organizacije otroških zabav in profesionalnega fotografiranja, je podjetnica po novem tudi inštruktorica prav posebno zapeljive vadbe – senzualnega fitnesa.

Martina ta seksi šport trenira že tri leta, in ker jo je tako navdušil, ga je iz Zagreba "uvozila" celo v Slovenijo. "To je vaba za ženske, polna emocij, kjer imajo dame priložnost obuditi svojo ženstvenost. Pridružilo se mi je že veliko poslovno uspešnih mamic, ki jim primanjkuje časa, a si vseeno privoščijo dve uri samo zase. Celo čakalno vrsto imam, in sicer kar po dva meseca," nam je zaupala Martina, ki seksi vadbo uči na drogu, tleh, kavču in ob steni. Erotična telovadba pa ni nikakršen luksuz, saj je cena povsem primerljiva z običajnimi vadbami.

"Moških je ogromno"

Je morda tako kriva obilica dela, da Martina še ni spoznala svojega princa na belem konju? "Princa na belem konju ni. Ta del pravljice so nam starši zatajili in nam povedali malce napačno zgodbo. Princa na belem konju vizualizira vsak zase. Lahko sem tudi jaz princesa na belem konju, važno je, da uživaš. Jaz uživam v svojem studiu, moških je ogromno naokoli, ko pa bo prišel pravi, ga bom zagotovo videla … pa tudi vi ga boste in vem, da bom srečna. Zagotovo bo prišel, morda pa že je … kaj se ve (smeh)."

Komentarjev 2
  • jožateboža 11:16 09.april 2013.

    Malo samopromocije ne škodi. Starši ne tajijo svojim otrokomnoben del zgodbice in si ne izmišljujejo drugačnih koncev!Se spomnim še "slovenskih basni in živalskih pravljic", pa ena super je bila vmes o vranah. Nauk na koncu zgodbe pa ...prikaži več "lastna hvala, cena mala" :)

  • kapuhs 10:39 09.april 2013.

    Totalno se zapustila...