Magazin > VIP
301 ogledov

Maša iz Big Brotherja samska

maša
1/2
Voyo
Čeprav smo pred nekaj tedni poročali, da sta se Maša in njen David preselila v skupno gnezdece, smo zdaj izvedeli, da je plavolaska samska.

Maša Levačič, plavolaska, ki se je spomnimo iz Big Brotherja, je samska. Na spletu smo zasledili fotografijo njenega nekdanjega fanta Davida v ljubljanskem klubu Cirkus, na kateri je z drugim dekletom. Davida sicer nismo priklicali, Maša pa nam je odgovorila na vprašanja.

"Kdo je že David?" je v smehu odgovorila 21-letnica in dodala, da z Davidom nista več par ter da naj se obrnemo nanj, če nas zanima, kdo je rjavolaska na sliki. Očitno sta po selitvi ugotovila, da to ni to in se razšla.

Fotografijo, na kateri je David z rjavolasko, so iz Cirkusove Facebook strani naknadno umaknili. David se je sicer v času Mašinega bivanja brez težav javno izpostavljal, saj jo je tudi obiskal v Big Brother hiši. Poleg tega pa je tudi lepo sodeloval z nami, ko smo ga prosili za mnenje o Eriku.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.