Magazin > VIP
8443 ogledov

Maščevanje: Princesa se boji za svoje življenje

Haya bint al-Hussein Profimedia
Diplomatski odnosi med Združenimi arabskimi emirati in Nemčijo napeti.

Princesa Haya Bint al Hussein, šesta žena šejka Mohammeda bin Rashida Al Maktouma, premierja in vladar Dubaja, je zbežala iz Združenih arabskih emiratov in v Nemčiji zaprosila za azil. 45-letnica naj bi Nemčijo sicer že zapustila in se sedaj skriva v Londonu, kjer se je po poročanju RTL-a obdala z varnostniki, ki jo varujejo 24 ur na dan. Lepotica, polsestra jordanskega kralja, se boji za svoje življenje. S sabo je namreč vzela oba otroka, 7-letnega sina in 11-letno hčerko, in tudi 35 milijonov evrov ...

Svoj beg je po poročanju The Sun načrtovala več mesecev, zanj pa se je odločila, ko je izvedela resnico o moževi najstarejši hčerki Latifi, ki naj bi jo oče zaprl in jo mučil, potem ko je poskušala zbežati v ZDA.

Haya bint al-Hussein | Avtor: Profimedia Profimedia

Haya, ki je iz Dubaja zbežala s pomočjo nemškega diplomata, se sedaj pripravlja na več milijonov vredno ločitev in boj za skrbništvo nad otrokoma.

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 5
  • matermila 05:49 09.julij 2019.

    A v Londonu je?Naslov prosim.Beboti.Sicer vem,da tega niste vi izbrskali,ampak širiti take informacije je prav noro,če ne že kriminal in pomoč tistim,ki ji strežejo po življenju.

  • Avatar Gerzitarra
    Gerzitarra 01:36 09.julij 2019.

    Ali veš, kje najti žensko za eno noč? Pridite v >>> www.Bredhot.Com

  • perhan63 21:27 08.julij 2019.

    golazen muslimanske za te je razumna rešitev samo molotov coctail..na zdravje