Magazin > VIP
19 ogledov

Maser št. 1 opustil tožbo proti Travolti

John Travolta EPA
Po tem, ko so Johna Travolto trije moški obtožili spolnega nadlegovanja, se je maser, ki je vse skupaj začel, odločil, da se bo umaknil.

Neznani maser, ki je tožil Johna Travolto zaradi spolnega nadlegovanja in je od igralca zahteval celo dva milijona dolarjev odškodnine, je umaknil tožbo, poroča ameriški spletni portal TMZ. Priznal je, da se je zmotil v datumu, nakar ga je zapustil tudi njegov odvetnik Okorie Okorocha, ki mu je svetoval, naj si najde drugega zagovornika. Proti maserju govori tudi fotografija, ki dokazuje, da je bil Travolta na dan sporne masaže na drugem koncu države. Maser je trdil, da ga je zvezdnik spolno napadel 16. januarja v Beverly Hillsu, Travolta pa je dejal, da je to nemogoče, saj je bil tisti dan v New Yorku. In res, paparaci so mu tokrat prišli še kako prav, saj so ga fotografirali pred hotelom Greenwich.

Medtem ko je maser št. 1 že vložil papirje, s katerimi umika tožbo, pa maser št. 2 vztraja pri svojem – da ga je Travolta 28. januarja med masažo v hotelu v Atlanti grabil za genitalije in masturbiral. A z njim naj bi igralec že dosegel izvensodno poravnavo. Pred kratkim pa se je oglasil še tretji moški s podobno zgodbo, kot jo imata maserja. Ta zatrjuje, da ga je zvezdnik nadlegoval med križarjenjem na križarki Royal Caribbean leta 2009, na kateri je skrbel za VIP-goste.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.