Magazin > VIP
27493 ogledov

Zato je MasterChef nepričakovano zapustil obetavni tekmovalec

masterchef POP TV

"V tekmi vas ostaja štirinajst. Januš je namreč sporočil, da zaradi zdravstvenih razlogov, ne more več nadaljevati tekmovanja," je Karim sinoči sporočil tekmovalcem MasterChefa, Luka pa dodal: "Verjetno mu vsi skupaj želimo veliko sreče, ampak tako pač je."

Novica je najbolj prizadela Mašo in Timoteja"Za Januša mi je zelo hudo. Super fant je in mislim, da bi imel marsikaj še za pokazati," je v kamero povedala Maša. "Me je kar fajn potrlo, ker mi je bil dečko res v redu, na mestu, zabaven fant. Res mu privoščim zdravja. Iskreno mi ga je žal," pa je bil potrt Timotej. Medtem ko je Petra to videla kot prednost: "Vsekakor konkurenca je manjša, ampak jaz pravim, da se uči od najboljših."

Ustvarjalci šova pa so za zurnal24.si povedali, da Januš nima hujših zdravstvenih težav in da bo z njim vse v redu. "Je sposoben in priden, že na polno kuha in zanj boste zagotovo še slišali," so sporočili.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice