Magazin > VIP
4163 ogledov

Matej iz Bara: So posnetki krivi, da je v finalu izgubil?

bar_2018, matej virag Planet TV
Matej Virag je v Baru zasedel drugo mesto. Izgubil je proti Sandiju. Je bil zmagovalec res prikazan v lepši luči?

Čestitke za drugo mesto. Kako veliko je bilo razočaranje, da vam je tako malo zmanjkalo do zmage?
Nobenega razočaranja nisem občutil. Že na začetku sem rekel, da bom zase zmagovalec, če se prebijem do sredine šova. Z dvignjeno glavo sem sprejel drugo mesto. Sandiju privoščim zmago.

Gledalci so očitno več glasov namenili Sandiju. Kje vidite razlog za to?
Morda sem malo podpore izgubil v zadnjih dveh tednih zaradi napetosti med mano in Teo. Slišal sem, da je bil rezultat zelo tesen, tako da sva, vsaj zame, zmagovalca oba. Eden pač mora zmagati.

matej, tea Magazin Bar: Bo to romanca med Matejem in Teo preživela?

Govoriva o napetostih zaradi spora okoli Maruše?
Ja, začelo se je sicer že prej, ko je Tea omenila dogodek, ki se je zgodil pred tremi meseci, ko sem bil z nekim dekletom na stopnišču. Zdi se mi tudi, da so Sandija v finalni oddaji prikazali v zelo lepi luči, mene pa ne. Na koncu je bilo tudi veliko posnetkov naših prerekanj ...

Kako ste se počutili, ko je k vam pristopil Tein oče in se želel z vami pogovoriti o izjavi, ki ste jo dali v spovednici?
Povedal sem mu, kako vidim stvari. Če on zadeve vidi drugače … Logično je, da bo vsak svojega otroka zagovarjal. Nič mu nisem zameril, tudi on meni ni. Ostajamo prijatelji.
matej, tea Magazin Neprijetno srečanje v Baru: Mateja po izjavi o Tei soočil njen oče

Torej nič ne obžalujete?
Ne, povedal sem, kar sem čutil. Ne morem pa vedeti, kako so ljudje zunaj to videli in sprejeli. Mene in Teo so podpirali kot par, četudi sem ves čas ponavljal, da mi je všeč, a vanjo nisem zaljubljen. Povem, kot je. Če so drugi igrali, ne vem. Zase vem, da sem bil pošten, realen in delaven.

V kakšnem odnosu sta s Teo danes? Sta se po finalu že kaj videla?
Ne, sva pa bila v stikih prek družbenega omrežja. Sva v prijateljskih odnosih.

Kako bi opisali izkušnjo s šovom? Bi še kdaj šli v kakšnega?
Zame je bila ta izkušnja super. Začel sem z ničle in celi Sloveniji pokazal, da se je možno marsičesa naučiti, če si delaven in zagnan. Za zdaj je bilo dovolj, bi pa morda še kdaj šel v kakšen šov, v katerem bi se lahko kaj naučil in se dokazal.

Katera je najbolj dragocena izkušnja iz šova?
To, da sem v šovu zdržal štiri mesece s 23 različnimi osebami in da sem se naučil kuhati kavo. Sedaj bom na tem gradil. V bistvu je bilo vse, kar je bilo v šovu, dragoceno, saj je bilo zame vse novo. Zelo sem bil vesel, da sem bil lahko del šova. Kar malo pogrešam Bar. (smeh)

Kristian je velikokrat poudarjal, da mu je manjkala spolnost. Kako ste se vi s tem spopadali?
Pri meni ni bilo takšne panike. Brez spolnosti lahko brez težav zdržim štiri mesece. Tudi s Teo sva imela tak odnos, da sva na to pozabila. Skratka, ni bilo težko zdržati. Včasih se je sicer pojavil kakšen težji trenutek … Takrat si se pač potolažil, da bo šova kmalu konec. Tudi po koncu Bara, ko sem prišel domov, nisem začutil tako hude potrebe, da bi si moral takoj koga poiskati. Kot sem rekel, bi se rad ustalil

Kakšne načrte imate?
Rad bi dokazal, da sem zmagovalec ljudskih src. Ljudje so lahko videli, da sem žurer, da sem organiziral dobre dogodke in s tem bi se rad ukvarjal tudi v prihodnosti. Ponudbe že dobivam in že delam. To bi rad maksimalno izkoristil in dokazal, da lahko tudi zunaj napolnil lokal.
Komentarjev 5
  • TistoPravo 16:30 09.januar 2019.

    Teja in Sandi prihajata iz istega kraja. Človek bi lahko tudi pomislil, da se je tukem lahko tudi nekaj dodatnega oddigralo...poleg celotnega šova. Vsekakor pristna naklonjenost dobi prostno naklonjenost nazaj. Če pa je v ozadju kalkulacija, ker je nekdo tako ...prikaži več dober in močen v igri,,,do ga je treba zlepa...pol to štajercem vedno rata. Realno je Matej zmagovalec, ostali pa vsak zase tudi zanimivi edinstveni in delavni.,,

  • Silva Drevensek 12:46 09.januar 2019.

    pravil si da si v realnem življenju isti,potem te jaz ne bi imela za zeta

  • Silva Drevensek 12:44 09.januar 2019.

    dragi Matej z prijatelji se ne poljubljamo,delal si eno govoril pa drugo